Dolar $
33.94
%-0.42 -0.14
Euro €
37.55
%-0.23 -0.08
Sterlin £
44.59
%-0.38 -0.17
Çeyrek Altın
4456.24
%-0.56 -24.73
SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Pazartesi 02 Eylül 2024 15:03

BAHAR KOÇAK UÇAK KULLANDI

Yayınladığı projelerle ve iddialı sahne performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Bahar Koçak, yeni projesi "Başka Kollarda" ile müzikseverlere yeniden merhaba dedi. Sözleri Öze Bade Derinöz, yenilikçi müziği ve düzenlemesi Hasan Çiçek' e ait olan şarkının her detayı aşkı derinden yaşayanları etkileyerek, ayrılık ile ilgili tüm duyguları en yoğun haliyle yaşatacak...

Bahar Koçak uçak kullandı

Dördüncü single çalışmasını yayınlayan, Stuttgart Almanya'da dünyaya gelen Bahar Koçak, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra, Amerika'da üç sene dil ve kolej eğitimi alarak Türkiye'ye dönüş yaptı. Döndükten sonra yeniden Üniversite sınavına hazırlanarak, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Koro bölümünü kazandı. Eğitimini üçüncülükle tamamladıktan sonra, kariyerini İstanbul'da sürdürme kararı aldı. Müziğin farklı dallarında derece aldığı yarışmalara katıldı. Birçok değerli müzisyen ve Demet Akalın, Ercüment Vural ve Metin Özülkü gibi ünlü isimlerle çalışan ve çeşitli TV programlarında yer alan başarılı sanatçı şu anda Amerika’da yaşamına devam ederek müzik kariyerinde yeni bir döneme adım atıyor.

“Başka Kollarda” şarkısının klip çekimleri ise göz kamaştırıcı bir proje haline geldi... Bahar Koçak, klipte terk edilen bir kadını canlandırarak duygusal bir performansa imza atıyor. Miami’de evde başlayan ve ardından özel bir uçakla Los Angeles’a uzanan klip çekimleri, sinematografik bir deneyim sunuyor. 'Bahar Koçak, klip için özel uçuş eğitimi alarak izleyicilere görsel olarak etkileyici bir şölen sunmayı amaçladı.

Klibin yönetmen koltuğunda Hüseyin Cevahir Ünal otururken klibin sanat yönetmenliğini ise Burçin Göksu üstlendi.

Bahar Koçak’ın yeni projesi “Başka Kollarda” DMC & CDD Music Production iş birliği ile tüm dijital müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında.

ABONE OL