Dolar $
32.96
%0.36 0.12
Euro €
35.26
%0.03 0.01
Sterlin £
41.67
%0.06 0.02
Çeyrek Altın
4001.83
%-0.01 -0.41
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Eğitim Salı 25 Haziran 2024 10:07

BAĞIŞLARINIZLA DARÜŞŞAFAKALI ÖĞRENCİLERİMİZİN NİTELİKLİ EĞİTİMİNE DESTEK OLUN!

Türkiye'nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ve 161 yıldır, "Eğitimde Fırsat Eşitliği" misyonuyla annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz öğrencilere tam burslu ve yatılı eğitim imkânı sağlayan Darüşşafaka Cemiyeti, hayırseverleri desteğe davet ediyor.

Bağışlarınızla Darüşşafakalı öğrencilerimizin nitelikli eğitimine destek olun!

161 yıldır eğitimle yaşamları değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti, bu bayram da eğitimin olmazsa olmaz olduğuna inananları bağış yapmaya davet ediyor. Kurban Bayramı’nda Darüşşafaka Cemiyeti0ne bağış yapan hayırseverler; annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, 1.000’e yakın öğrencinin nitelikli eğitimle geleceğe hazırlanmasına katkı sunabilecek. 

 

Öğrencilerinin et ihtiyacını yıl boyu yapılan adak bağışlarıyla karşıladığı için Kurban Bayramı'nda vekaleten kesimli kurban bağışı kabul edemeyen Darüşşafaka Cemiyetine, destek olmak isteyen hayırseverler, bayram bağışında bulunabiliyor. 

 

Darüşşafaka’dan Kurban Bayramı’na Özel Hediyeler

Ayrıca hayırseverler dilerlerse, bağış sertifikası ya da bayram hediyeleriyle Darüşşafaka’ya destek olabilir. Darüşşafaka’nın basılı ya da elektronik bağış sertifikalarıyla değer verdiklerinizin bayramını kutlayabilir; özel olarak hazırlanan kolonya, "Mutlu Bayramlar" temalı çikolatalar, termos, kanvas çanta ve özel tasarım kartpostallar ile sevdiklerinize anlamlı hediyeler sunabilirsiniz.

 

Bağışlarla Öğrencilerin İhtiyaçları Karşılanacak

 

Bu yıl Kurban Bayram bağışı için önerilen tutar 10 bin TL olmakla birlikte hayırseverler, Darüşşafaka Cemiyetine dilediği tutarda bağış yapabiliyor. Yapılacak bağışlar, Darüşşafaka Eğitim Kurumları çatısı altında eğitim alan, 1.000’e yakın öğrencinin başta eğitim olmak üzere beslenme, barınma gibi tüm ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR