Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | GÜNCEL Perşembe 13 Haziran 2024 13:20

BABANIZ İÇİN BİRBİRİNDEN ŞIK VE ZAMANSIZ HEDİYE SEÇENEKLERİ JUMBO'DA

Babalar Günü yaklaşırken babanıza hala ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz zamansız stiliyle öne çıkan Jumbo'nun birbirinden şık ürünlerine göz atabilirsiniz.

Babanız için birbirinden şık ve zamansız hediye seçenekleri Jumbo'da

Babalar Günü için hediye seçmekte zorlanıyorsanız babanızın özel zevklerine ve rutinlerine odaklanabilirsiniz. Örneğin babanız çay tutkunu mu yoksa güne kahvesiz başlayamaz mı? Boş zamanlarında evde farklı kokteyller mi dener yoksa sporuna eşlik eden sağlıklı içecekler vazgeçilmezi midir? Ya da babanız sizlere olan sonsuz sevgisini her hafta sonu mutfağa girip özel yemekler hazırlayarak mı gösterir? İşte bu soruların cevaplarını verdikten sonra babanız için Jumbo’nun birbirinden şık ve zamansız ürünleri arasından kolayca seçim yapabilirsiniz. 

Jumbo Daddy Chef Önlük Seti ile mutfakta unutulmaz anılar biriktirinMutfakta birlikte zaman geçirmek, babalar ve çocukları arasında unutulmayacak değerli anılar yaratır. Jumbo’nun çocuğuyla mutfağa girmekten keyif alan babalar için özel olarak tasarladığı Daddy Chef Mutfak Önlüğü Seti, babanız için mükemmel bir hediye seçimi olabilir. Hem yetişkin hem de çocuk boyutlarında sunulan Jumbo Daddy Chef Mutfak Önlüğü Seti, kırışmaya dirençli yapısı sayesinde pratik kullanım imkânı da sağlıyor.  

Keyfine düşkün babalara Eğer babanız kahve keyfine düşkünse Jumbo’nun özel Türk kahvesi fincanları, espresso bardakları, fincan takımları arasından seçim yapabilirsiniz. Jumbo Glory Çift Cidarlı Kulplu Bardak Seti, kahve tutkunu babalar için özel bir hediye olabilir. Şeffaf tasarımlarıyla öne çıkan bardak seti, özel dış camı sayesinde el yakmıyor ve farklı ısılardaki içeceklerin servis edilmesine olanak sağlıyor. Üstelik uzun süreli sıcaklık ya da soğukluk sağlıyor. Jumbo Glory 4'lü Çelik Shaker Set, babanızın kokteyl hazırlarken farklı tatlar keşfetmesine olanak sağlayacak. Jumbo Glory Viski Bardağı Seti ise cam ve şeffaf yapısı, uzun süreli sıcaklık ve soğukluk sağlayan yapısı ile favori ürünler arasında. 2'li set olarak sunulması sayesinde çift kişilik içecek sunumları için kullanabilecek Glory purolu viski bardağı, şeffaf ve modern tasarımıyla babanızın içecek sunumlarını tamamlayacak. Babanızın elinden lezzetli yemekler için Jumbo Osaka Bıçak SetiÖzellikle yemek yapmayı seven babalar için Jumbo’nun özel bıçak setleri nokta atışı bir hediye alternatifi olabilir. Bıçak kısmı özel sertleştirilmiş 1,4116 çelikten üretilen Jumbo Osaka 5 Parça Bıçak Seti, normal bıçaklardan 2 kat daha sert yapısıyla öne çıkıyor. Özel olarak tasarlanmış ergonomik sapları sayesinde Jumbo bıçaklar, babanızın eline kolayca oturacak ve lezzetli yemekler hazırlamasını sağlayacak. Üstelik bu tasarımlarda mükemmel bir keskinlik elde etmek için geleneksel bir Japon tekniği kullanıldığını da hatırlatalım.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR