Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Perakende Cumartesi 22 Haziran 2024 14:33

BABALAR İÇİN EN KONFORLU SEÇİMLER

Hayatlarımızın en önemli kahramanları olan babalarımızın bizler için yaptıkları fedakarlıkları hatırlamak için sembolik bir gün olarak kutlanan Babalar Günü yaklaşıyor. Yoğun geçen günlerinde onlara hak ettiği konforu ve rahatlığı sunmak ise hediyelerin en özeli.

Babalar için En Konforlu Seçimler

Hafif, ince, nem yönetimi sağlayan kıyafetler sıcak yaz günlerinin kurtarıcılarından. O zaman bu yıl babanız için yapacağınız hediye seçiminde hem konfor ve rahatlığa odaklanan hem de uzun süre kullanabileceği sürdürülebilir bir alternatif düşünebilirsiniz. Özel günleri tüketim çılgınlığına dönüştürecek seçimleri alternatifleri bir kenara itip bu yıl seçimlerinizi doğa dostu  olanlardan yana yapmak hem babanıza hem de doğaya vereceğiniz en özel hediye olsun . İşte size Babalar Günü’nü daha anlamlı kılacak 3 hediye önerisi:

1.Yaz aylarında incecik ve hafif tekstiller: Kadınlara göre daha az ama daha kalıcı alışveriş yapan erkekler, bu yönleriyle sürdürülebilirliğe daha yakın. Babanızın seçimleri de bu yöndeyse ona hem çevreye duyarlı süreçlerle üretilen hem de daha uzun süre kullanabileceği doğallığı hediye edebilirsiniz. Özellikle de sıcak yaz ayları dikkate alarak yapacağınız seçimlerde hem hafif olmasına hem de nem emme özelliğine dikkat edin. Doğal ağaç kaynağından üretilen selülozik kökenli TENCEL™ Modal ve Lyocell elyafların kullanıldığı kumaşlarla hazırlanan kıyafetler, etkili nem yönetimi özelliğiyle vücutta hoş bir serinlik ve kuruluk hissi bırakıyor. Buna ek olarak daha uzun kullanıma imkan tanıyan renk tutma özelliğiyle de çok sayıda yıkamada dahi renklerin canlı kalmasını sağlıyor. Micro[1] teknolojisi ile üretilen TENCEL™ elyaflar nazik yumuşaklığı ve hafifliği yeni bir boyuta taşıyarak yaz aylarında herkesin ihtiyacı olan ince ve hafif kumaşları mümkün kılıyor. 

 

2. Vazgeçilmez denim: Babalarımızın gardrobunda kıyafetler bir yana, denimler bir yana... Kuşkusuz her erkeğin gardrobunun en önemli parçalarından biri denim. Ancak geleneksel yöntemlerle hazırlanan denimler tekstil sektörünün çevreye etkisi en çok tartışılan alanlarından. Hediye seçimlerinizde çevreye duyarlı denim seçimleriyle babanıza da ilham olun.  Denim markalarının koleksiyonlarında tercih edilen TENCEL™ Lyocell ve Modal elyaflar, tamamı sertifikalı veya kontrollü ağaç kaynaklarından üretiliyor Buna ek olarak TENCEL™ Modal elyaflar özelinde kullanılan Indigo Color[2] teknolojisi, yüzde 99 oranında su, yüzde 80 oranında kimyasal, yüzde 99 elektrik tasarrufu, yüzde 99 daha az atık su ve yüzde 100 ısı enerjisi tüketimi[3] sayesinde denimlerde sürdürülebilir bir boyama sürecine olanak tanıyor. Indigo Color teknolojisine sahip TENCEL™ Modal elyaflar ayrıca renk tutma özelliği günlük kullanımda tekrarlanan aşınmalardan sonra bile rengin solma eğilimini azaltıyor. 

 

3.Ayak konforu önemli!: Ayak konforu her yaşta önemli. Ancak belli bir yaşın üstündeki babalarımız için daha da kritik. Tüm gün ayakkabılar içinde nefes aldıran, terletmeyen,   etkili nem özelliğine sahip ayakkabılar babanıza yapacağınız en büyük iyiliklerin başında geliyor. TENCEL™ Lyocell elyaflar içeren kumaşların kullanıldığı ayakkabılar, nem yönetimi sayesinde nemin emilimini ve salınımını düzenleyerek gün boyu kapalı kalan ayakların serin ve kuru kalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca koku oluşturan bakterilere karşı elverişsiz ortam yaratarak ayak hijyenine de katkıda bulunuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR