Dolar $
32.97
%0.39 0.13
Euro €
35.25
%-0 -0
Sterlin £
41.66
%0.02 0.01
Çeyrek Altın
3999.07
%-0.08 -3.13
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Lojistik Perşembe 20 Haziran 2024 08:03

AYNI DİLİ KONUŞMAK TAŞIMA HACMİNİ ARTIRDI

Rusya, Ukrayna ve CIS ülkeleri ile Türkiye ve Avrupa ülkeleri arasında lojistik hizmetler sunan Almark Logistics, Avrasya coğrafyasının en büyük lojistik fuarları arasında gösterilen TransRussia Fuarı'na bu yıl daha güçlü katıldı.

Aynı dili konuşmak taşıma hacmini artırdı
Şirketin Genel Müdürü Onur Güvenler, “TransRussia 2024 Fuarı’nda, ‘Aynı dili konuşuyoruz!’ temalı standımız ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Önemli iş bağlantıları gerçekleştirdik.” dedi. Almark Logistics, Avrasya coğrafyasının en büyük lojistik fuarları arasında gösterilen TransRussia Fuarı’na bu yıl daha güçlü katıldı. “Aynı dili konuşuyoruz!” temalı standı büyük ilgi gören şirketin Genel Müdürü Onur Güvenler, “TransRussia 2024 Fuarı’ndaki standımızda Avrupa’dan Asya’ya pek çok ülkeden ziyaretçi ağırladık.

Güveni esas alan yaklaşımımız sayesinde önemli iş bağlantıları gerçekleştirdik.” dedi. Rusya’da uzun yıllardır hizmet verdiklerine dikkati çeken Güvenler, geçen yıl St. Petersburg’da açılan şirketleri ile bu ülkedeki güçlerini daha da pekiştirdiklerini söyledi. Hizmet verdikleri ülkelerin dilini iyi konuşan, coğrafyasına ve yasal mevzuata hâkim bir ekiple çalıştıklarının altını çizen Onur Güvenler, “Türkiye, Rusya ve Avrupa ülkeleri arasında yaygın taşımalar yapıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz coğrafyayı ve kültürünü iyi tanıyan ekibimiz, kaliteli hizmet anlayışımız ve müşterilerimizin iş yaptığı ülkelerde de güçlü bağlantılarımızın bulunması bize duyulan güveni de iş hacmimizi de artırıyor.” bilgilerini paylaştı.

Avrasya’da güçlü bir lojistik altyapı kurduk

“Olumsuz hava ve trafik koşullarından, sınır kapılarındaki yoğunluktan etkilenmeden, sabit transit sürelerde kapıdan kapıya hasarsız teslimat yapıyoruz. Oldukça ekonomik alternatiflerle sunduğumuz hizmetimiz Türk, Rus, Avrupalı, Kuzey Afrikalı ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki ithalatçı ve ihracatçılardan yoğun talep görüyor.” 350 civarında araç ve ekipman ile sağlam bir lojistik altyapı ve yaygın bir ağ kurdukları bölgede üçüncü ülke taşımaları da yaptıklarını dile getiren Güvenler, “Güçlü acente bağlantılarımız, iş ortaklarımız ve tedarikçilerimiz sayesinde, talep halinde kullanabildiğimiz geniş bir araç-ekipman havuzuna da erişimimiz bulunuyor.” diye konuştu. Dökme yük dâhil hemen her sektöre uygun donanıma sahip araç ve ekipmanlarıyla kara, deniz, demir ve hava yolunu kullanarak taşımacılık yaptıklarını vurgulayan Güvenler, sözlerine şöyle devam etti:
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR