Dolar $
32.93
%-0.03 -0.01
Euro €
35.23
%-0.22 -0.07
Sterlin £
41.77
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
4013.01
%-0.32 -12.54
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Mobilya - Dekorasyon Pazartesi 10 Haziran 2024 12:48

'AYDABİR' SÖYLEŞİSİ KREATİF ENDÜSTRİLER, DİJİTAL SANATLAR TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

Bien ana sponsorluğunda, İDEALİST İç Mimarlık Derneği tarafından düzenlenen söyleşi serisi 'Aydabir'in 22'ncisi "Kreatif Endüstriler, Dijital Sanatlar" temasıyla, addresistanbul İDEALİST Merkez'de gerçekleştirildi.

'Aydabir' Söyleşisi Kreatif Endüstriler, Dijital Sanatlar Temasıyla Gerçekleşti

İDEALİST ve Bien iş birliğiyle hayata geçirilen güncel, sosyal ve ilham veren sohbetler serisi Aydabir, 28 Mayıs’ta “Kreatif Endüstriler, Dijital Sanatlar” başlığıyla gerçekleşti. İstanbul Şişli’de bulunan addresistanbul’daki İDEALİST Merkez’de düzenlenen ve TOBB Türkiye Kreatif Endüstriler Meclis Başkanı Ata Kavame’nin moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşinin konuşmacıları, multidisipliner sanatçı, iç mimar Elçin Sümer ve dijital sanatçı Gökhan Doğan oldu.  

 

“Kreatif Endüstriler, Dijital Sanatlar” teması çerçevesinde yapılan bu söyleşide, Sanatçılar kendi sanat ve üretim maceralarının nasıl başladığını, bu yolda karşılaştıkları barikatları ve çözümlerini, üretim yolculuklarını, beslendikleri disiplinleri, disiplinler arası çalışmanın yöntemleri ve üretimlerindeki yerini, gelecek vizyonları ve güncel projelerini, kendi alanlarında genç yeteneklere tavsiyelerini ve sektörlerine dair görüş ve önerilerini anlattı.

 

Farklı disiplinlerden gelen konuşmacıların yer aldığı Aydabir söyleşi dizisinde güncel, sosyal ve ilham veren konular özgür ve samimi bir ortamda ele alınıyor. 2022 yılından bu yana devam eden söyleşi dizisi ‘Aydabir’in bir sonraki etkinliği yeni temasıyla Haziran ayında addresistanbul’daki İDEALİST Merkez’de gerçekleşecek. ‘Aydabir’ söyleşi serisinin tüm videolarına İDEALİST İç Mimarlık Derneği YouTube kanalından ulaşılabiliyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR