SON DAKİKA
Bankacılık Salı 03 Eylül 2024 11:37

AXESS'DEN "ŞEHRE DÖNÜŞ" KAMPANYASI

Kampanya kapsamında müşteriler market alışverişlerinde 1250 lira ve üzeri harcamalarında her ikinci işleme 80 lira chip-para ve toplamda 400 lira chip-para kazanma fırsatı yakalıyor

Axess'den "Şehre Dönüş" kampanyası

Axess "Şehre Dönüş" kampanyasıyla müşterilerine market, giyim, elektronik ve kırtasiye harcamalarında 1000 liraya varan "chip-para" fırsatı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank'ın yeniliklerle dolu kartı Axess, tatil sezonunun ardından şehre dönen müşterilerini avantajlarla dolu kampanyalarla karşılıyor. Axess'in 30 Eylül'e kadar geçerli kampanyası, market alışverişlerinden giyim, elektronik ve kırtasiye harcamalarına kadar geniş bir yelpazede fırsatlar sunuyor.

Kampanya kapsamında müşteriler market alışverişlerinde 1250 lira ve üzeri harcamalarında her ikinci işleme 80 lira chip-para ve toplamda 400 lira chip-para kazanma fırsatı yakalıyor.

Müşteriler ayrıca giyim, elektronik ve kırtasiye harcamalarında 2 bin 500 lria ve üzeri her ikinci işleme 150 lira chip-para ve toplamda 600 lira chip-para kazanma imkanına sahip oluyor.