Dolar $
33.05
%-0.09 -0.03
Euro €
35.98
%-0.45 -0.16
Sterlin £
42.71
%-0.57 -0.24
Çeyrek Altın
4176.55
%-2.02 -85
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Cuma 19 Temmuz 2024 13:34

AVRUPA'DAKİ EN BÜYÜK JAECOO 7 TESLİMATI TÜRKİYE'DE!

Çinli Off-Road SUV markası JAECOO, Türkiye'deki marka tanıtım etkinliğinin ardından Çin'den yola çıkan JAECOO 7 araçlar, temmuz ayının ikinci yarısında Türkiye'ye ulaşıyor. Dalian Limanı'ndan yola çıkan ve Avrupa'daki en yüksek hacimli JAECOO 7 siparişi olan teslimatın ardından marka, ağustos ayı başında İstanbul'da kapsamlı bir ürün tanıtımı yapmaya hazırlanıyor. Markanın Türkiye'deki ilk kentsel off-road SUV modeli olarak JAECOO 7, Türk tüketicilere yeni bir sürüş deneyimi yaşatacak. Markanın Türkiye'de tanıtacağı ilk şehir içi off-road SUV modeli JAECOO 7, Türk tüketicisine tamamen yeni bir sürüş deneyimi sunarak Türkiye pazarında yeni bir şehir içi Off-Road yaklaşımı sunacak.

Avrupa'daki En Büyük JAECOO 7 Teslimatı Türkiye'de!

Off-Road SUV segmentinin yeni neslini temsil eden JAECOO, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği lansmanla Türkiye pazarına giriş yaptı. “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” temasıyla gerçekleştirilen Türkiye marka lansmanının ardından Çin’in Dalian kentinden yola çıkan ilk parti JAECOO 7’ler temmuz ayının ikinci yarısında Türkiye'ye giriş yapıyor. 

Ürün tanıtımı ağustosta!

Avrupa’nın en yüksek hacimli teslimatıyla yeni araçların showroom’larda yerini alması ile beraber JAECOO, ağustos ayı başında İstanbul’da yeni JAECOO 7 modeli için kapsamlı bir ürün tanıtımı gerçekleştirecek. Böylece üst düzey off-road markası JAECOO, Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapmış olacak. Markanın Türkiye’deki ilk kentsel Off-Road SUV modeli olan JAECOO 7, Türk tüketicilere yeni bir sürüş deneyimi yaşatacak. Markanın Türkiye’de tanıtacağı ilk şehir içi Off-Road SUV modeli JAECOO 7, Türk tüketicisine tamamen yeni bir sürüş deneyimi sunarak Türkiye pazarında yeni bir şehir içi Off-Road yaklaşımı oluşturacak. 

JAECOO 7 mükemmel arazi performansıyla öne çıkıyor! 

JAECOO’nun ilk üst düzey arazi aracı olan JAECOO 7, mükemmel arazi performansıyla öne çıkıyor. Off-Road ve teknolojiye odaklanan JAECOO 7, markanın “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” felsefesine dayanıyor ve JAECOO tarafından geliştirilen ARDIS-Tüm Zeminlerde Akıllı Sürüş Sistemi ile donatıldı. Bu sistem, kum ve çamur da dâhil olmak üzere araca 7 ana sürüş senaryosunda üstün hareket kabiliyeti kazandırarak, kullanıcılara her türlü sürüş senaryosunda kontrollü bir sürüş ve engelleri sorunsuz aşma olanağı sağlıyor. Aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 8155 çip, W-HUD, 14,8 inç sky screen ekran, 540° şeffaf şasi gibi dört akıllı kokpit teknolojisiyle de donatılmış durumda. Bu da kullanıcılara sadece çok sayıda yüksek algı yapılandırması sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda “Klasiğin Ötesinde” akıllı sürüş deneyimini sezgisel olarak yorumluyor. 5 Yıldızlı küresel güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanan JAECOO 7, yenilikçi bir şekilde enerji emici uzay kafes yapısına, yüzde 80’in üzerinde yüksek dayanımlı çelik gövdeye ve akıllı sürüş destek sistemlerine sahip. Bununla birlikte model, klasik arazi performansına sadık kalırken, klasiğin ötesine geçerek üst sınıf bir güvenlik sağlıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR