Dolar $
33
%0.16 0.05
Euro €
35.3
%-0.02 -0.01
Sterlin £
41.86
%0 0
Çeyrek Altın
4016.66
%-0.22 -8.93
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Perakende Çarşamba 19 Haziran 2024 09:27

AVON'UN KOKULARIYLA, BU YAZ EN TATLI ANILARA YOLCULUK BAŞLASIN

Kokuların, anılar ve duygular ile bağdaştırıldığı yadsınamaz. Türkiye'nin 1 Numaralı Parfüm Markası* Avon, sizi portakal çiçeği aromasıyla keyifli bir yaz tatiline, odunsu kokularıyla unutamadığınız o romantik geceye ve çiçeksi notalarıyla en tatlı anlarınıza yolculuğa çıkarıyor.

Avon'un Kokularıyla, Bu Yaz En Tatlı Anılara Yolculuk Başlasın

Dünyanın önde gelen kozmetik ve güzellik markalarından Avon, yelpazesindeki ürünlerle unutulmaz anların en güzel eşlikçisi. Avon'un çeşitli yazın büyülü yolcuğuna çıkaran yaz kokularının her biri, tatlı anılarla dolu bir zaman dilimine davet ediyor. 

 

Avon ile çiçek bahçelerine seyahat

Böğürtlen, misk ve vanilya amber gibi odunsu notalarıyla çekiciliğini arttırmak isteyen kadınlara hitap eden Attraction benzersiz bir deneyim sunarken, TTA Today ise sizi çiçek bahçelerine götürüyor. Portakal çiçeği, frezya ve ylang ylang içeriğiyle aşkını yansıtmak isteyen kadınlar için tasarlanan TTA Today, yaz mevsimine özel kusursuz bir seçenek sunuyor. 

 

Attraction Kadın EDP 50 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 439,99 TL

TTA Today Kadın EDP 50 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 439,99 TL

 

Ay ışığında romantik bir akşam için, eşsiz notalar 

Far Away Beyond The Moon’un notalarının kalbinde ay ışığının tüm yoğunluğunda açan gizemli bir Belle de Nuit çiçeği yer alıyor. Ayın sonsuzluğunu ve büyüleyici güzelliğini yakalayan yüksek konsantrasyona sahip bu koku romantik bir akşam için aranılan parfüm. Cesur kişiliğini ortaya çıkarmak isteyenler için eşsiz bir alternatif sunan Far Away Rebel ise, içeriğindeki kırmızı meyveler, portakal çiçeği, tuzlu çikolata ve karamel ile yoğun ve kalıcı bir koku sunuyor. Avon’un her ortamda izini bırakmak isteyenler için tasarladığı çiçeksi parfümü Eve Confidence, frenk üzümü, frangipani çiçeği ve meşe ağacı notalarıyla yaz mevsimi için ideal bir seçenek sunuyor.

Far Away Beyond The Moon Kadın Parfüm 50 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 404,99 TL.

Far Away Rebel EDP Kadın 50 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 379,99 TL.

Eve Confidence Kadın EDP Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 359,99 TL.

Erkekler için özgür notalar

Erkekler için de birbirinden özel parfüm seçenekleri sunan Avon, özgür ruhunu ifade etmek isteyen erkeklere özel tasarlanan Wild Country’nin taze lavanta, sardunya, sandal ağacı notalarıyla eşsiz bir koku alternatifi sunuyor. Full Speed Surfer ise kullanıcıları sınırların ötesine götürüyor. Ozon, nane ve vetiver notaları içeren parfüm, çekici kokusuyla her kullanımda kendisine hayran bırakıyor.

Wild Country Erkek EDT 75 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 209,99 TL.

Full Speed Surfer EDT 75 ml Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 349,99 TL.

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR