Dolar $
32.99
%0.12 0.04
Euro €
35.28
%-0.08 -0.03
Sterlin £
41.78
%-0.19 -0.08
Çeyrek Altın
4021.2
%-0.11 -4.45
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Perakende Çarşamba 19 Haziran 2024 11:31

AVON, GİRESUN'DAKİ İLK PERAKENDE SATIŞ NOKTASINI AÇTI

Dünyanın ve Türkiye'nin en çok tercih ve tavsiye edilen kişisel bakım ve kozmetik markalarından biri olan Avon, çok kanallı satış stratejisi kapsamında gerçekleştirdiği perakende satış noktaları açılışlarıyla tüm Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Avon Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk, Giresun'daki ilk perakende satış noktasının, müşterileriyle doğrudan buluşma noktasında önemli bir adım olduğunu belirtiyor.

Avon, Giresun'daki İlk Perakende Satış Noktasını Açtı

Türkiye’deki 83’üncü perakende satış noktasını Giresun’da hizmete açan Avon, burada da; diğerlerinde olduğu gibi parfüm, makyaj, kişisel bakım, cilt ve saç bakımı kategorilerindeki yüzlerce ürünü tüketicilerle buluşturuyor.

 

“Her yeni perakende satış noktası, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için atılmış bir adım”

 

Giresun’da açılan yeni mağaza Avon’un müşterileriyle buluşma ve ürünlerini doğrudan sunma noktasında büyük bir adım olduğunu belirten Avon Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk, “Her yeni perakende satış noktası, Türkiye’deki müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için atılmış bir adımdır. İlk kez girdiğimiz illler, bizim için yeni fırsatlar ve büyüme alanları anlamına geliyor. Ürünlerimizi direkt olarak tüketiciyle buluşturduğumuz satış noktalarımızın sayısını artırmaya devam edeceğiz. 2024 yılının sonunda 54 şehirde, 100 perkande satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.   

 

Avon Türkiye, çoklu kanal stratejisi kapsamında dijital platformlar ve doğrudan satış kanalları ile de müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Avon, yeni girişimcilere sunduğu perakende satış noktaları açma fırsatlarıyla daha çok insana ulaşmayı hedefliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR