Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
42.03
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4090.72
%1.72 68.27
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 04 Temmuz 2024 10:22

AVEC RENT A CAR FİLOSUNU 500 ADET MG HS LUXURY İLE GENİŞLETTİ!

Köklü İngiliz otomobil markası MG'nin Türkiye'deki popülerliği her geçen gün artıyor. Doğan Trend Otomotiv tarafından Türkiye'de temsil edilen marka, iddialı modelleriyle tüketiciler kadar kiralama şirketlerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda Avec Rent A Car ile anlaşmaya imza atan MG, 500 adet MG HS'i şirketin 21 farklı günlük kiralama ofisine teslim etti. Bireysel kullanıcılar kadar filo satışlarına da önem veren MG Türkiye, Avec Rent A Car ile gerçekleştirdiği yeni anlaşmayla sektörün en büyük iş birliklerinden birine daha imzasını attı. Markanın C-SUV segmentinde yer alan modeli MG HS, sunduğu zengin donanım listesi ve ekonomi yeteneği yüksek benzinli motoruyla filo şirketlerinin de tercihi olmaya devam ediyor. Yüksek konfor seviyesi, güvenlik ve premium donanım özellikleriyle öne çıkan araç, segmentinin gözde modelleri arasında yer alıyor.

Avec Rent A Car Filosunu 500 Adet MG HS Luxury ile Genişletti!
Elektrikli mobilitede üstlendiği öncü rolü ve yüksek teknolojili üretim gücüyle dünyadaki en büyük üreticiler arasında yer alan SAIC’in üretimini yaptığı köklü İngiliz markası MG (Morris Garages), fiyat/performans oranı yüksek yenilikçi modelleriyle Türk tüketicisinin tercihi olmayı sürdürüyor. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği MG, yükselen performansıyla oto kiralama sektörünün lider şirketlerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2016 yılından bugüne deneyimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerine özel araç kiralama çözümleri sunan Avec Rent A Car, MG’nin başarılı SUV modeli MG HS’i seçti. İki şirket arasında yapılan anlaşma kapsamında 500 adet MG HS Luxury modeli, Avec Rent A Car’ın 21 farklı günlük kiralama ofisine teslim edildi.

Avec Rent a Car Farkıyla Yolculuk

Avec Rent a Car, kaliteli hizmet, güvenli araçlar ve uygun fiyatlarla sektörde lider konumunu sürdürerek, müşterilerine keyifli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunma taahhüdünü sürdürüyor. Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği MG markası ile yaptığı anlaşma kapsamında filosuna 500 yeni araç katan Avec, filosunu her geçen gün genişlettiğini göstermektedir. Türkiye’nin 11 farklı şehrinde toplam 21 şubesiyle hizmet veren şirket, müşterilerine kaliteli araçlar, uygun fiyatlar ve güvenli bir yolculuk vaat ediyor.

MG HS premium segmenti ulaşılabilir hale getiriyor!

Bireysel kullanıcılar kadar filo satışlarına da önem veren MG Türkiye, Avec Rent A Car ile gerçekleştirdiği 500 araçlık yeni anlaşmayla sektörün en büyük iş birliklerinden birine daha imzasını attı. Markanın C-SUV segmentinde yer alan modeli MG HS, sunduğu zengin donanım listesi ve ekonomi yeteneği yüksek benzinli motoruyla filo şirketlerinin de tercihi olmaya devam ediyor. MG’nin stratejik bir fiyatlandırma ile konumlandırdığı MG HS; uzunluğu, büyüklüğü ve donanımsal avantajlarına ek olarak Euro NCAP’ten kazandığı 5 yıldız ile güvenliğini de kanıtlamış bir model. Yüksek konfor seviyesi, güvenlik ve premium donanım özellikleriyle öne çıkan araç, segmentinin gözde modelleri arasında yer alıyor.
ABONE OL