SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Pazar 20 Ekim 2024 09:25

AVANTAJLI FIRSATLAR SUNULUYOR

MESA ve NUROL ortaklığıyla İstanbul'un gözde bölgelerinden Büyükçekmece'de inşa edilen Yeşilyaka Projesi, Bahçe etabında avantajlı fırsatlar sunuyor.

Avantajlı fırsatlar sunuluyor

Gürültüden uzak, doğa ile iç içe bir yaşam vaadiyle başlayan kampanya, 24 ay vade ve kişiye özel ödeme seçenekleri ile yeni bir yaşama kapı aralıyor.

Yeşilyaka Projesi, üç etaptan oluşuyor: Yeşilyaka Bahçe, Yeşilyaka Su ve Yeşilyaka Koru. Şu an satışta olan Yeşilyaka Bahçe ve Yeşilyaka Su etapları, modern yaşam alanları sunarak kaliteli bir yaşam deneyimi sağlıyor. 

Yeşilyaka Bahçe, 63.000 metrekarelik alanda 36 villa ile butik bir yaşam sunuyor. Yatay mimarisi ve geniş bahçeleri ile dikkat çeken bu etap, 336 m² ile 352 m² arasında değişen farklı villa tipleri sunuyor. İçinde spor ve spa merkezi, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar barındırarak sakinlerine konforlu bir yaşam sunuyor.

Yeşilyaka Su ile Ayrıcalıklı Yaşam 

Toplam 625.383 m²’lik alanda inşa edilen Yeşilyaka Su, 435 bin metrekarelik yeşil alanı ve çeşitli göletleri ile doğanın güzelliklerini evlerin içine taşıyor. 472 müstakil villadan oluşan bu etapta, sosyal tesisler açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonu ve Türk hamamı gibi imkanlarla donatıldı. Ayrıca açık hava sineması ve yürüyüş alanları gibi sosyal alanlar da mevcut.


ABONE OL