Dolar $
32.94
%0.04 0.01
Euro €
35.4
%0.05 0.01
Sterlin £
41.84
%0.07 0.03
Çeyrek Altın
4031.33
%-0.34 -13.48
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | SAĞLIK Çarşamba 12 Haziran 2024 10:37

ATASUN OPTİK'LE YAZ FESTİVALLERİNE RENK KATIN

Atasun Optik, yaz sezonunun havalı ve dikkat çeken trend güneş gözlüğü modelleriyle festival stilinin tamamlayıcısı oluyor.

Atasun Optik'le Yaz Festivallerine Renk Katın

 

Yazın neşesinin ve dinamizminin en fazla hissedildiği etkinliklerin başında gelen festivaller, renkli giysiler ve cıvıl cıvıl aksesuarlarla kendi modasını yaratıyor. Bu yılın festivallerinde daha sade ve günlük kombinlerin öne çıktığı görülüyor. Güneşin tadını çıkarırken, festivalde tüm gözleri üzerine çekecek güneş gözlüğü modelleri Atasun Optik mağazalarında yerini alıyor. 

Vogue’un gül kurusu güneş gözlükleri, romantik tarzda kombinleri tamamlarken, Hawk’ın beyaz, kalın çerçeveli, degrade model güneş gözlükleri feminen tarzıyla öne çıkıyor. Ray-Ban’in metal saplı pembe güneş gözlükleri ise saten kumaşlardan oluşan kombinlere zarif bir dokunuş yapıyor.

Sokak stilinin ön plana çıktığıkombinlerde Armani Exchange’in mat siyah çerçeveli güneş gözlükleri tercih edilirken Inesta Fashion’ın siyah oval çerçeveli güneş gözlükleri ise salaş konser kombinlerinin tamamlayıcı parçası oluyor. Persol’un dikdörtgen çerçeveli, kalın saplı güneş gözlükleri ise stiline fark katmak isteyenlere hitap ediyor.

Minimalist tasarımıyla Police’in gri renkli, köşeli çerçeveli güneş gözlükleri klasik deri ceketli görünümlerle eşleştirilirken Ralph Lauren’in bej ve çekik çerçeveli güneş gözlükleri sadelikten yana olanlara eşlik ediyor. Prada’nın gri rengi, şeffaf çerçeveli güneş gözlükleri ise blazer ceketlerin göz alıcı aksesuarı oluyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR