SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
SPOR Perşembe 24 Ekim 2024 16:36

AT YARIŞI HEYECANI YARIŞ İÇİ KAMERALARLA Bİ'TALİH'TE

At yarışlarının dijital dünyasına yenilikler katan Platform Şans Oyunları A.Ş.'nin markası Bi'Talih ve Hipodrom Şans Oyunları A.Ş. ortaklığı, Türkiye Jokey Kulübü'nün (TJK) online platformlardaki yarış yayın haklarını satın alarak, yarışseverlere eşsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

At Yarışı Heyecanı Yarış İçi Kameralarla Bi'Talih'te

Bu yeni dönemde, tüm hipodromlardan yüksek çözünürlüklü yayınlar gerçekleştirilecek; böylece at yarışı keyfi daha erişilebilir ve daha da heyecan verici bir hale gelecek. Türkiye Jokey Kulübü’nün online yayın hakları ihalesini Bi'Talih’in de dahil olduğu ortak girişim kazanarak, at yarışı tutkunlarına yeni bir deneyim sunma fırsatı elde etti. TJK’nın resmi YouTube kanalında düzenlediği at yarışı yayınlarının on yıllık ihalesini kazanan ortak girişim, dinamik, heyecan verici içerikleri Bi'Talih aracılığıyla yarış tutkunlarıyla buluşturacak. Yüksek çözünürlüklü yayınlar ve jokeylerin üzerindeki kameralar sayesinde de yarışseverler, yarışın içerisinden at yarışı heyecanını dolu dolu yaşama fırsatı elde edecek!

At yarışı dünyasında bu heyecan verici gelişmeler, sektörde yeni bir dönemin kapılarını aralarken, at yarışı dünyasında devrim yaratacak olan online yayın hakları ihalesini, Bi'Talih’in de bulunduğu ortak girişim, heyecanı artırmayı hedefliyor. Online yayın ihalesi ile alakalı bu gelişme, TJK Başkanı Serdal Adalı, Platform Şans Oyunları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Onan, Genel Müdürü Ali İlhan Tireli, Pazarlama Direktörü Sebati Altunyuva, Strateji Direktörü Şahin Yermen’in katılımı ile gerçekleşti.

“TJK olarak, var gücümüzle çalışıyoruz”

Atçılık sektörünün gelişimi adına gerçekleştirilen iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TJK Başkanı Serdal Adalı, bu iş birliğinin tüm paydaşlar için kazançlı olacağına inandığını ifade etti. Adalı, sözlerine şöyle devam etti: “Protokol kapsamında sağlanacak HD canlı yayın araçları, sektöre büyük fayda sağlayacaktır. Türkiye Varlık Fonu ile imzalanan 10 yıllık sözleşmenin ardından, sektörümüzün hem atçılık kalitesi hem de ciro açısından hak ettiği seviyeye ulaşması için TJK olarak var gücümüzle çalışıyoruz.” Platform Şans Oyunları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Onan, HD yayın yapacaklarını vurgularken, atçılık sektöründeki büyüme potansiyeline Bi’Talih olarak inandıklarını, Türk atçılığına yatırımlarına devam ederek yarışseverin yanında olacağını ifade etti.

ABONE OL
sabancı detay