Dolar $
32.88
%0.12 0.04
Euro €
35.29
%-0.1 -0.03
Sterlin £
41.66
%-0.16 -0.06
Çeyrek Altın
3997.8
%-0.11 -4.38
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Enerji Salı 18 Haziran 2024 12:57

ASTOR ENERJİ OKUL YENİLEME PROJESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Şirket eğitime olan duyarlılığını Haymana'da bulunan Kutluhan İlkokulu'na gerçekleştirdiği anlamlı ziyareti ve destekleriyle gösterdi. Öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarına destek olan şirket, okulu yeniden boyayarak bahçesini düzenledi. Astor Enerji A.Ş, okulu tamamen yenileyerek öğrencilere daha konforlu bir eğitim alanı sundu.

ASTOR Enerji okul yenileme projesi gerçekleştirdi

Yenileme çalışmasının açılışı Astor Enerji A.Ş. çalışanları, Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri ile birlikte gerçekleştirildi. Toplumun geleceğini şekillendiren gençlerin eğitim alanlarının düzenli olmasını önemseyen ve desteklerini sürdüren Astor Enerji A.Ş, eylül ayında okula tekrar ziyaret gerçekleştireceklerini vurguladı. 

 

KÜÇÜK BİR KATKI BÜYÜK BİR UMUT OLABİLİR 

Astor Enerji A.Ş. CFO’ su Olcay Doğan, okullarda bu tür projelerin devamlılığını sağlamayı hedeflediklerini belirterek “Öğrenciler bizim için çok kıymetli, onlar bizim geleceğimiz. Toplumun geleceğini şekillendiren gençlerin ve çocukların eğitimine katkıda bulunmak bizler için oldukça önemli. Kutluhan İlkokulu ile yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul çalışanlarının yüzündeki mutluluk tarif edilemezdi. Farklı alanlardaki sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam edeceğiz, unutmayalım ki her küçük katkı, bir öğrencinin hayatını olumlu yönde değiştirebilir ve bir umut olabilir” ifadelerini kullandı. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR