Dolar $
32.87
%0.09 0.03
Euro €
35.25
%-0.02 -0
Sterlin £
41.63
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
4019.9
%0.44 17.44
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | İŞ DÜNYASI Pazartesi 24 Haziran 2024 10:29

ASTELLAS TÜRKİYE, ÜST ÜSTE 4. KEZ TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞVERENLERİ LİSTESİ'NDE

Yenilikçi bilimi toplum için değere dönüştürme vizyonuyla sağlık alanında değişimin öncüsü olarak faaliyet gösteren Astellas İlaç Türkiye, güçlü kurum kültürü ve çalışanlarını en önemli kaynağı olarak gören insan kaynakları yaklaşımıyla Great Place to Work® Enstitüsünün belirlediği "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" listesinde üst üste dördüncü kez yer almaya hak kazandı.

Astellas Türkiye, üst üste 4. kez Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi'nde

Bu değerli listeye girmeye bir kez daha hak kazandıkları için gurur duyduklarını belirten Astellas İlaç Türkiye Genel Müdürü Şeyma Bahşi, “Astellas İlaç Türkiye olarak, Great Place to Work® Enstitüsü’nün belirlediği ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde listesinde üst üste 4. kez yer alarak, önemli bir başarıya daha imza atmanın heyecanı içindeyiz. Bu önemli başarıyı, şüphesiz kapsayıcı, adil ve fırsatların olduğu bir kurum kültürü oluşturmamıza katkı sunan çalışanlarımızın iş birliğiyle gerçekleştirdik. Mükemmel bir iş yeri olma hedefimize giden yolda, yeni bir kilometre taşını daha geride bıraktık. Astellas İlaç Türkiye olarak, bu yolculuğa fikirleri ve davranışlarıyla katkı sunan, yetkinliklerini her geçen gün daha da artırmaya istekli, işini son derece tutkuyla yapan tüm çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve bu ekibin bir parçası olmaktan gurur duyduğumu paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki dönemde, mükemmel bir işyeri olma yolculuğumuzu çalışanlarımızla birlikte şekillendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Astellas Türkiye, Ortadoğu ve Afrika İnsan Kaynakları Direktörü Berrak Dinçtürk Uğrubol, ise bu başarının aidiyeti yüksek, inisiyatif alan ve sürekli gelişime inanan çalışanlar ile gerçekleştiğini belirterek, “Astellas’ta en önemli önceliğimiz, tüm çalışanlarımızı yenilikçi gelişim programlarıyla destekleyerek gerçek potansiyellerine ulaşmalarını ve sadece bugünün değil yarının da gerektirdiği yetkinliklere sahip olmalarını sağlamak. Sürdürülebilir yüksek performansın ancak sağlıklı bir şirket ikliminde mümkün olduğuna inanıyor ve bu doğrultuda, çalışan odaklı, yenilikçi ve eşitlikçi insan kaynakları uygulamalarımızı çalışanlarımızı da sürece dahil ederek çoğaltıyoruz. Çalışanlarımızın iş ve özel yaşam entegrasyonunu gözetiyor, onlarla birlikte farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik çalışan dostu uygulamaları hayata geçiriyoruz. Performansı ofiste geçen saatlere göre değil, çıktılara göre ölçüyoruz. Çalışanlarımızın hayata geçirdiğimiz uygulamalarla ilgili memnuniyetini düzenli olarak ölçümlüyoruz. Her yıl bir önceki yıl başardıklarımızın üstüne daha fazlasını koyarak, bu listedeki yerimizi sağlamlaştırmaya devam ediyoruz. Ne mutlu ki, bu çalışmalarımızın karşılığını bağımsız, tarafsız ve bu alanda dünya çapında saygın kurumlar tarafından ödüllendirilerek alıyoruz. Önümüzdeki dönem, tüm çalışma arkadaşlarımızla, ‘En İyi İşveren’ konumumuzu güçlendirmeye ve hep birlikte yarınları değiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Astellas Türkiye’nin başarısının ardında insan odaklı kurum kültürü var

Kurum kültürü ve çalışan deneyimi alanında dünya çapında saygınlığa sahip olan, 5 kıtada ve 60'tan fazla ülkede araştırmalar gerçekleştiren Great Place to Work Enstitüsü, Türkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi'ni, her yıl çalışanların şirkete duyduğu güven ve memnuniyeti ölçen "Güven Endeksi" ile belirliyor. 

Great Place To Work Enstitüsü’nün Türkiye’nin En İyi İşverenleri’ listesinde üst üste başarı yakalayan Astellas’ın elde ettiği başarıların temelinde ise insan odaklı kurum kültürü yer alıyor. Yıllık iş gücü devir hızı sektör ortalamasının çok altında olan Astellas, çalışanlarına bireysel ihtiyaçlarla şekillenen, iş ve özel hayat dengesinin korunmasını hedefleyen çalışan dostu uygulamalar sunuyor. 

Çalışan beklentileriyle belirlenen yan haklar ve esnek çalışma saatlerinin yanı sıra şirket, mekândan bağımsız olarak istenilen lokasyonda çalışma fırsatı sunuyor. Astellas, çalışanların ailelerini de kapsayan destek programlarına ek olarak, uzun yıllardır var olan hobi kulüpleriyle de çalışma kültürüne değer katıyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR