Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.38
%0.21 0.07
Sterlin £
41.83
%0.32 0.13
Çeyrek Altın
4086.08
%1.6 63.69
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | İŞ DÜNYASI Çarşamba 03 Temmuz 2024 11:14

ASTELLAS İLAÇ TÜRKİYE UZMANLIK İLAÇLARI İŞ BİRİM DİREKTÖRÜ MELİSA ÖZCAN KORDAN OLDU

2014 yılından bu yana Astellas İlaç'ta önemli görev ve sorumluluklar üstlenen ve Astellas İlaç Yerleşik Pazarlar genelinde birçok bölgesel projeye liderlik eden Melisa Özcan Kordan, Astellas İlaç Türkiye Uzmanlık İlaçları İş Birimi Direktörü olarak atandı.

Astellas İlaç Türkiye Uzmanlık İlaçları İş Birim Direktörü Melisa Özcan Kordan oldu

Yenilikçi bilimi toplum için değere dönüştürme vizyonuyla sağlık alanında değişimin öncüsü olarak faaliyet gösteren Astellas İlaç Türkiye’de üst düzey bir görevlendirme gerçekleşti. 2019 yılında Astellas İlaç, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Marka Direktörü görevinin ardından 2021’den bu yana Astellas İlaç Yerleşik Pazarlar bölgesel takımında farklı projelerde liderlik görevini sürdüren Melisa Özcan Kordan, 1 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla Astellas İlaç Türkiye Uzmanlık İlaçları İş Birimi Direktörlüğü görevine getirildi. Melisa Özcan Kordan, yeni görevinde Astellas İlaç Türkiye Liderlik Ekibi’nin bir üyesi olarak Astellas İlaç Türkiye Genel Müdürü Şeyma Bahşi’ye bağlı çalışacak. 

Melisa Özcan Kordan Kimdir?

Astellas İlaç Türkiye'deki kariyerine Aralık 2014'te Kıdemli Ürün Müdürü olarak başlayan Melisa Özcan Kordan, bu görevin ardından prostat kanseri alanındaki ürünün Türkiye lansmanını yönetti ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesinde ‘En İyi Lansman Ödülü’nün alınmasında büyük rol oynadı. Kordan, daha sonra Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi‘nde Marka Lideri görevine getirildi. Astellas İlaç Yerleşik Pazarlar bölgesel görevi boyunca dönüşüm projelerinin bölgesel ve yerel uygulamalarında önemli çalışmalara imza atan Kordan, bölgesel lansman mükemmelliği sürecini yöneterek başarılı bir liderlik sergiledi.  

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Kordan, Astellas’a katılmadan önce Bayer, Sanofi Aventis – Zentiva ve Johnson & Johnson da dahil olmak üzere çeşitli görev ve pozisyonlarda edindiği 17 yılı aşkın bir sektör deneyimine sahip.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR