Dolar $
33.08
%0 0
Euro €
35.82
%0.06 0.02
Sterlin £
42.51
%-0.18 -0.08
Çeyrek Altın
4183.15
%1.24 50.6
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Teknoloji Pazartesi 29 Temmuz 2024 12:49

ASRIN WALLPRİNT BASKIDA ARADIĞI KALİTE VE VERİMLİLİĞİ CANON COLORADO M-SERİSİ'NDE BULDU

Reklam, mimari, tekstil ve daha pek çok birbirinden bağımsız gibi görünen sektörler, baskıda müşterilerine mükemmeli sunma arzusuyla ortak bir noktada buluşuyor. Çıkan sonucun profesyonelliğe uygun olması için gerekli yüksek hızı, performansı ve kaliteyi bir arada sunan geniş formatlı yazıcılar ise bu beklentilerini gerçeğe dönüştürüyor.

Asrın Wallprint baskıda aradığı kalite ve verimliliği Canon Colorado M-Serisi'nde buldu

İyi bir geniş formatlı baskı makinesi kullanmak, iş gücünü gözle görülür bir şekilde azaltırken, aynı zamanda istenen renk ve desenlerin kolaylıkla elde edilmesini sağlıyor. Baskı makinesinin renk gamutu, üretim hızı ve renk tutarlılığı gibi özelliklerinin üretim sürecinin kalitesi üzerinde doğrudan bir etkisi bulunuyor. Özellikle mimari bir kullanım alanı olan duvar kağıdı baskıları, kullanılacak alanın atmosferini ve estetik değerlerini yansıtacağından baskı makinesinin gerçeğe yakın renkler kullanması ve çeşitli taleplere cevap verebilmesi işletmenin değerini artırmada önemli bir rol oynuyor. 

Elde edilen sonuçlar karşısında işletmeye değer katarken büyüyen iş hacmine de aynı oranda cevap verebilen geniş formatlı bir yazıcı tercih edilmesi gerekiyor. Bir işletmenin artan iş hacmiyle eş zamanlı olarak baskı hızının da bu artışa ayak uydurabilmesi ve elde edilen sonuçların tutarlılığı, müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşıyacak ana etken oluyor. Böylece hız ve kalite artarken iş yükü, mürekkep ve enerji kullanımı gibi konularda tasarruf sağlanıyor. 

Türkiye’de ve 36 farklı ülkede ihracat yaparak işletmesini büyütme hedefine sahip kuruluşlardan birine örnek olan Asrın Wallprint, hedeflerine ulaşmasına engel olan faktörlere çözüm arayışına girdiğinde yolu Canon ile kesişti. Canon ise Asrın Wallprint’in Türkiye’deki ve dünya çapındaki tüketicilerine baskı kalitesinden ödün vermeden, optimum hızda baskı çözümleri sunan makine parkuruyla adeta aradığı çözümü sundu. 

Canon’un üretim hacmi arttığında bile yükseltme yapabilen ve benzer teknolojilere sahip baskı makinelerinden 3 kata kadar daha hızlı çıktı sunan Colorado M-Serisi, bir süredir Asrın Wallprint’in taleplerine cevap veriyordu. Ancak bu yılın başında beyaz UVgel renk baskısıyla özellikle karmaşık desenli baskılarda bile üstün opasite ve keskinlikte çözümler sunan Canon’un en yeni geniş format baskı cihazı Colorado M-Serisi, Asrın Wallprint’in aradığı mükemmelliği sunan makine oldu.

Asrın Wallprint Yönetim Kurulu Başkanı Arın Ozan Yılmaz: “Canon geniş formatlı baskı cihazlarını tercih ettiğimiz andan itibaren tüm iş süreçlerimizin hızlandığını söyleyebilirim. FLXfinish+ parlak, mat ve hatta karışık baskı sonuçları kullanma konusunda yaratıcılığımızı ciddi anlamda geliştirdi. PRISMAguide XL ise üç veya beş çok katmanlı baskı işlerimizi bile beyaz mürekkeple basitleştirilmiş ve otomatikleştirilmiş bir şekilde üretmemize olanak tanıyor. En önem verdiğimiz konulardan biri olan tutarlılıkta ise bizi asla yarı yolda bırakmayan Canon, gerçeği yansıtan renk kalitesi ve geniş renk gamıyla kusursuz sonuçlar elde etmemizi sağlıyor” sözleriyle tercih ettikleri ürünler hakkında memnuniyetini dile getiriyor.

İşini aşkla ve tutkuyla yapan bir ekipten oluşan Asrın Wallprint, her zaman en iyiye sahip olup müşterilerine de kusursuz ve mükemmel sonuçlar sunmayı arzu ediyor. Canon Colorado M serisi ile üretkenliği artan Asrın Wallprint için Arın Ozan Yılmaz “Canon’un saatte 159 m2’ye kadar baskı hızıyla gün içerisinde daha fazla müşteri talebini karşılayabiliyor; değişen çeşitli boyut ve kapsamdaki ihtiyaçlara kolaylıkla çözüm üretebiliyoruz. Canon’u tercih etmemiz farklı ülkelerde oluşturduğumuz bayilik yapımıza da büyük ölçüde katkı sağlayarak büyümemizde önemli bir rol oynadı.” diyerek Canon markasına dair tercihlerinden duydukları mutluluğu paylaşıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR