Dolar $
33.06
%-0.06 -0.02
Euro €
36
%-0.41 -0.15
Sterlin £
42.75
%-0.48 -0.2
Çeyrek Altın
4193.28
%-1.63 -68.47
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 19 Temmuz 2024 16:11

AŞKIN YÜZÜ İLE BENDE BÜYÜDÜM

Bihter filminde canlandırdığı Nihal karakteriyle büyük beğeni toplayan ve son dönemin en parlayan yıldızlarından biri olan Helin Kandemir, bunaltıcı sıcaklarda tatil yapmak yerine sette vakit geçiriyor. Onur Seyit Yaran ile başrollerini paylaştığı "Aşkın Yüzü" filmi için yoğun bir tempoda çalışan Kandemir, Nişantaşı City's'de görüntülendi.

Aşkın yüzü ile bende büyüdüm

Tatil yerine çalışmayı tercih eden Kandemir, “Yazın çalışmayı daha çok seviyorum. Çekimler 10 gün sonra bitiyor. Bu işle beraber çok güzel dostluklar kazandık, Onur Seyit’i de tanıdığıma çok mutluyum. Çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. Çok tatlı, çok profesyonel,” diyerek rol arkadaşına övgüler yağdırdı.

Oyunculuğa 3.5 yaşında başlayan Helin Kandemir, “Aşkın Yüzü romantik bir büyüme hikayesi. Benim için de öyle oldu. Artık çocuk oyunculuğundan kadın oyunculuğuna geçiyorum. Bu benim için bir geçiş dönemi. Geçiş döneminde genç insanların hikâyesini anlatıyor. Yaşımı oynadığım için çok mutluyum. Seyirciyle umarım karşılığını da bulacak,” dedi.

Bodrum ve Çeşme Yerine Mahremiyeti Tercih Ediyorum

Türkiye’de tatil yaparken paparazilere bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musunuz sorusuna Kandemir, “Bodrum, Çeşme çok kalabalık oluyor. Ben tatilde daha mahrem yerleri tercih ediyorum. Bedenlerimizle barışık olmak kıymetli. Hiç öyle bir korkum yok,” diyerek cevap verdi.

Set öncesi Berlin ve İspanya’da tatil yapan Kandemir, “Yurtdışına gitmeyi çok seviyorum. Çok güzel geçti. Farklı kültürler gördüm. Berlin ve İspanya harikaydı. Orada bile sevenlerimle karşılaştım. Ailenle ve arkadaşlarınla vakit geçirirken tanınan biri olduğunu unutuyorsun. Yaptığınız işin dünyanın bir ucunda bile kıymetle sahiplenildiğini görmek çok güzel. Bu yüzden çok mutlu oldum. Vizem bitmeden görebildiğim bütün ülkeleri görmek istiyorum,” diye ekledi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR