Dolar $
32.68
%-0.14 -0.04
Euro €
35.07
%0 0
Sterlin £
41.32
%-0.54 -0.22
Çeyrek Altın
3979.41
%-0.8 -31.55
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Kültür - Sanat - Magazin Cumartesi 29 Haziran 2024 21:07

ASİYE PALU'DAN YA SENİNLE YA SENSİZ

Türk müziğinin güçlü sesi ve başarılı kanun sanatçısı Asiye Palu, yeni şarkısı "Ya Seninle Ya Sensiz" ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Asiye Palu'dan ya seninle ya sensiz

Sözleri Ahmet Selçuk İlkan'a, müziği ise Selami Şahin'e ait olan bu muhteşem eserin klip yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi. Aranjesini Tamer Özkan'ın, mix ve mastering'ini ise Candar Köken'in yaptığı şarkı, kısa sürede büyük beğeni topladı.


Müzikseverlerden Tam Not

"Ya Seninle Ya Sensiz" şarkısının klibi, yayınlandığı andan itibaren hızla yayıldı ve müzikseverler tarafından çok beğenildi. Asiye Palu'nun güçlü yorumuyla hayat bulan bu eser, hem müzik hem de görsellik anlamında tam not aldı.Bu prestijli proje için gösterdiği özveri ve emek, projenin her anında hissediliyor.

Özel Tasarımlar ve Enerjik Performans

Klipte, Pınar Kerimoğlu'nun Asiye Palu için özel olarak tasarladığı kıyafetler, sanatçının zarafetini ve sahne enerjisini ön plana çıkarıyor. Renkli kareler ve dans performanslarıyla göz dolduran Palu, enerjisiyle izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

Yeni Bir Hit mi Geliyor?

Şarkının ve klibin bu denli beğenilmesi, Asiye Palu'nun yeni bir hit şarkıya imza attığını gösteriyor. Müziğin duayen isimleri Ahmet Selçuk İlkan ve Selami Şahin'in imzasını taşıyan "Ya Seninle Ya Sensiz", yılın en çok konuşulan eserlerinden biri olmaya aday.

Müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Asiye Palu, "Ya Seninle Ya Sensiz" ile başarısını bir kez daha kanıtladı.
ABONE OL