Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | İTHALAT VE İHRACAT Cuma 21 Haziran 2024 13:52

ASAŞ, TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ'NİN "TÜRKİYE'NİN İLK 1000 İHRACATÇISI ARAŞTIRMASI'NDA SEKTÖREL SIRALAMADA 4. SIRADA YER ALDI!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en önde gelen ihracatçılarını belirlemeyi hedefleyen "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırması" sonuçları açıklandı. ASAŞ, bu prestijli araştırmada, sektörel sıralamada 4. sırada yer alarak ihracattaki başarısını sürdürdü.

ASAŞ, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırması'nda Sektörel Sıralamada 4. Sırada Yer Aldı!

ASAŞ, Türkiye'nin önde gelen metal ve demir dışı metaller üreticilerinden biri olarak, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırması"nda başarısını sürdürdüğünü gösterdi.  araştırmanın sonuçlarına göre, sektörel sıralamada 4. sırada yer alan ASAŞ, Türkiye'nin ihracat performansındaki güçlü konumunu bir kez daha kanıtladı.

 

6 kıtada 90’dan fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla hem ülkemizde hem de globalde güçlü bir oyuncu olan ASAŞ, Alüminyum Profil, Kompozit Panel, Alüminyum Yassı Mamul, PVC Profil ve Panjur olmak üzere 5 üretim tesisi ile; inşaat, otomotiv, raylı sistemler, ticari araçlar, enerji, ambalaj, tüketim ürünleri, denizcilik gibi birçok farklı ve dinamik sektöre hizmet veriyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden şirket her geçen gün artan üretim kapasitesiyle ihracatta ülke ekonomisine katkı sağlamaya da devam ediyor.

 

ASAŞ Genel Müdürü Derya Hatiboğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "ASAŞ olarak Türkiye'nin en önemli ihracatçıları arasında yer alarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. Sektördeki öncü konumumuzu korumak ve daha da ileriye taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR