Dolar $
33.09
%0.27 0.09
Euro €
36.11
%0.27 0.09
Sterlin £
42.91
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4242.66
%1.01 42.05
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | EKONOMİ Cumartesi 13 Temmuz 2024 13:54

ARİŞ'İN GÜNEŞ VE DENİZİN RENKLERİNİ YANSITAN YAZ KOMBİNLERİ İLE TATİLDE FARKINIZI ORTAYA KOYUN

Güneş ve denizin renklerini yansıtan şık ve modern tasarımlarla yazı karşılayan Ariş Pırlanta''nın trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak. Altın, pırlanta ve mineden oluşan çakra sembollü zincirler, kolyeler ve bileklikler ile bu yaz tatilinde yaz kıyafetlerinizle birlikte bikini ve mayolarınıza renk katın.

Ariş'in güneş ve denizin renklerini yansıtan yaz kombinleri ile tatilde farkınızı ortaya koyun

Yaz mevsiminin can alıcı renkleri ile plajlarda farkınızı hissettirin. Ariş’in tatili anımsatacak renklerden oluşan tasarımları günlük kıyafetleriniz kadar plajlarda da sizi göz alıcı kılacak. Koleksiyonda yer alan güneş ve deniz renkleri yazın tüm coşkusunu yansıtıyor.

Yazın enerjiniz yükselsin, ışığınız her yeri sarsın

Zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan Yaz Koleksiyonu’nda yer alan tüm takılarla günün her saati dikkatler üzerinizde olacak. Plaj kombinleriniz için de vazgeçemeyeceğiniz Ariş Pırlanta modelleri ile tarzınızı konuşturacaksınız.

Çakra Koleksiyonu ile enerjinin artsın

Ariş pırlantanın yaz koleksiyonunda yer alan ve bedenimizdeki 7 ana çakranın sembollerinden oluşan Çakra Koleksiyonu ile enerjiniz artsın, neşeniz etrafınızı aydınlatsın. Çakra sembollerinin Ariş Pırlanta’nın olağanüstü işçiliği ile buluştuğu koleksiyon, kolye ve bileklik modellerinden oluşuyor.

Ariş Pırlanta’nın olağanüstü yaz tasarımları ve birbirinden şık koleksiyonları sizi bekliyor. Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan yaz tasarımları ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da tak

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR