Dolar $
32.27
%0.01 0
Euro €
35.05
%-0.26 -0.09
Sterlin £
40.87
%-0.26 -0.1
Çeyrek Altın
4035.3
%0.28 11.15
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Teknoloji Perşembe 02 Mayıs 2024 17:49

ARIKAN GROUP SAAT SEKTÖRÜNDEKİ GÜCÜNÜ KÜRESEL VİZYONU İLE BİRLEŞTİRDİ

Uluslararası standartlarda hizmet sunan öncü saat markalarından Arıkan Group, her yıl saat sektöründeki gücünü ve küresel vizyonunu aktarmaya yönelik olarak düzenlediği 'Global Distributor Summit' etkinliğinde bu yıl da global iş ortaklarıyla bir araya geldi. 20-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen ve 60 farklı ülkeden güçlü distribütörlerin katılım gösterdiği etkinlikte, sektördeki gelişmeler ve güncel trendler değerlendirildi.

Arıkan Group saat sektöründeki gücünü küresel vizyonu ile birleştirdi

Dünya çapındaki kullanıcıların taleplerini karşılayacak kalitede tasarlanmış saat modelleri sunan Arıkan Group, global iş ortaklarıyla olan ilişkilerine yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Arıkan Group, 20-25 Nisan tarihleri arasında Antalya Ela Excellence Belek'te hayata geçirdiği ‘Global Distributor Summit 2024’ etkinliği aracılığıyla küresel arenadaki iş ağını her yıl daha ileri bir noktaya taşıyor. Dünya genelindeki 60 farklı ülkeden iş ortağının katıldığı etkinlikte, sektördeki son yenilikler ve gelecek trendleri ele alındı. Arıkan Group, bünyesindeki Slazenger, Lee Cooper, Quantum, Beverly Hills Polo Club ve WAINER markalarının yeni saat koleksiyonlarını tanıtırken şirketin küresel vizyona sahip stratejik yaklaşımı ile de dikkatleri üzerine çekti. Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Arıkan liderliğinde gerçekleşen sunumda saat trendleri ve ‘winwithus’ manifestosu ele alınırken, Arıkan Group’un global vizyonu ve sektörel gücü katılımcılarda ilham verici bir etki yarattı.

 

“Saat Tasarımlarının Dünya Genelindeki Yerini Sağlamlaştırmaya Yönelik Önemli Adımlar Attık”

 

Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Arıkan “Küresel pazarda öncü saat markalarını bünyesinde barındıran bir şirket olarak, global iş ortaklarımızla olan ilişkilerimizi geliştirmeye ve saat tasarımlarımızın dünya çapında tanıtılmasına önem veriyoruz. Bu yaklaşımımızdan hareketle her yıl düzenlediğimiz Global Distributor Summit etkinliği, bu yıl da küresel arenadaki iş ağımızı genişletmek adına önemli bir kilometre taşı oldu. 60 farklı ülkeden katılım sağlayan iş ortaklarımızla bir araya geldiğimiz etkinlik, sektördeki güncel yenilikleri ve trendleri değerlendirme olanağı sundu. Şirket çatımızda yer alan Slazenger, Lee Cooper, Quantum, Beverly Hills Polo Club ve WAINER markalarımızın yeni saat koleksiyonlarını dünya pazarında tanıtmaktan memnuniyet duyduk. Bazı markalarımız için de yeni ülkelerle ihracat anlaşmaları yaparak saat tasarımının dünya sahnesindeki yerini sağlamlaştırmaya yönelik önemli adımlar attık. Aynı zamanda güçlü global bayi ağımız ile iş ortaklarına, çalışanlara ve müşterilere sektördeki son trendleri ve gelişme imkanlarını sunma misyonumuzdan hareketle geliştirdiğimiz “winwithus/bizimlekazan” manifestosunu misafirlerimizle paylaştık. “Bizimlekazan” manifestomuz aracılığıyla rakiplerimiz arasında fark yaratarak iş ortaklarımızla birlikte büyüyor, birlikte gelişiyoruz. Sektörel gücümüzü ve global vizyonumuzu bir kez daha kanıtlamanın gururunu yaşarken gelecekte de inovasyon ve kaliteye verdiğimiz önemi sürdürerek, tüm iş ortaklarımızla birlikte en üst düzeyde hizmet sunmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.


ABONE OL