SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Cumartesi 07 Eylül 2024 12:54

"ARİF SAĞ'A AŞIKTIM"

1987 yılında Hürriyet Gazetesi tarafından gerçekleştirilen Kelebek Türkiye Güzellik Kraliçesi yarışmasında 1. olan ve tacı Türk Sineması'nın sultanı Türkan Şoray tarafından takılan ünlü sanatçı ve oyuncu Filiz Özten'den yıllar sonra gazeteci Habib Babar'a itirafta bulundu.

"Arif Sağ'a aşıktım"

Döneminde müzik eğitimini yanında aldığı Arif Sağ’a aşık olduğunu belirten Filiz Özten,’ Ben Arif Sağ’a aşık olmuştum. Ancak o da evliydi. Bakışlarım Arif Sağ’ın rahmetli kayın pederinin dikkatini çekmişti. Nurlarda uyuyun çok güzel bir insandı. Bir gün Arif’e bu kız sana aşık demiş. Evet gerçekten ona aşıktım’dedi.

AMERİKALI BABAMI SADECE 2 KEZ GÖRDÜM

Amerikalı babasını 6 yaşında sadece 2 kez gördüğünü dile getiren Özten, ‘ Annem Türkiye’de evliydi. Üvey babam annemi teyzem ile aldatmış. Annemde bu duruma kızmış ve Amerika’da evlatlık verilen teyzemin yanına gitmiş. Orada babam ile tanışıyor ve bir süre birlikte yaşıyorlar sonra anlaşamıyorlar ve Türkiye’ye dönüyor. Tabii 5 aylık hamileymiş. Yani ben beş aylıkmışım. Sonra dünyaya geliyorum. Amerikalı babam ben 6 yaşındayken Türkiye’ye gelip beni ziyaret etti. Yani 6 yaşındayken 2 kez gördüm. O günden bugüne kadar daha görmedim.