SON DAKİKA
Gastronomi Pazar 20 Ekim 2024 14:41

ARİ BARUTOĞLU İLE MÜZİK VE LEZZET DOLU BİR GECE

İstanbul'un en prestijli otellerinden Sheraton İstanbul Ataköy Hotel bünyesinde yer alan Kapeleia Restaurant, konuklarına eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor. Bu özel deneyime, 19 Ekim Cumartesi akşamı Ari Barutoğlu'nun büyüleyici performansı eşlik edecek.

Ari Barutoğlu ile Müzik ve Lezzet Dolu Bir Gece

Anadolu, Türk ve Akdeniz mutfağının zengin lezzetlerini İstanbul'un kalbinde buluşturan Kapeleia Restaurant, sıcaklığı, lezzeti ve zengin menüsü ile misafirlerini muhteşem bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Kapeleia Restaurant, yalnızca yemekleriyle değil, sunduğu samimi ve sıcak ambiyansla da fark yaratıyor.

Akdeniz sokaklarının sıcaklığını İstanbul’a taşıyan Kapeleia Restaurant, taze ve özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan zengin menüsü ile misafirlerine gerçek bir lezzet yolculuğu vadediyor. Hem Türk hem de Akdeniz mutfağının tutkusunu yansıtan mekân, keyifli bir akşam yemeğini canlı performanslarla birleştirerek unutulmaz deneyimler sunmayı amaçlıyor.

Akdeniz’in sıcak dokusunu İstanbul’un kalbinde deneyimlemek, unutulmaz bir lezzet ve müzik ziyafeti yaşamak isteyenlere 19 Ekim Cumartesi akşamı Ari Barutoğlu’nun büyüleyici performansı eşlik edecek. Sahne enerjisi ve yorumlarıyla dikkat çeken Barutoğlu, Klasik Türk Musikisi’nden pop müziğe, arabeskten Yunan müziğine kadar 5 ayrı dilde söylediği şarkılarla misafirlere müzik dolu bir akşam yaşatacak. 

ABONE OL