Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 26 Haziran 2024 12:50

AQUAMAN AND THE LOST KİNGDOM HAZİRAN AYINDA TİVİBU'DA

Türk Telekom'un televizyon platformu Tivibu, haziran ayında pek çok yeni filmi sinemaseverlerle buluşturuyor. Geniş film arşivine sahip platformda bu ay, "Aquaman And The Lost Kingdom", "Stillwater" ve "Smile" gibi başarılı filmler öne çıkıyor. Kirala Satın Al, Tivibu Film ve Tivibu Dizi kategorilerinde yer alan iddialı yapımlar haziran ayında televizyon keyfi yaşamak isteyen izleyicileri bekliyor.

Aquaman And The Lost Kingdom Haziran Ayında Tivibu'da

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, haziran ayında da birbirinden özel filmleri seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. Platform, Kirala Satın Al Klasöründe; başrollerinde Amber Heard ve Jason Momoa gibi isimlerin yer aldığı “Aquaman and the Lost Kingdom” filmini izleyicilerle buluşturuyor. Film, ilk yapımda Aquaman'in alt ettiği Black Manta'nın daha güçlü bir şekilde geri dönmesiyle birlikte yaşananları konu ediniyor.

 

Klasörün bir başka filmi isebaşrollerinde Hilary Swank ve Alan Ritchson gibi isimlerin yer aldığı “Ordinary Angels” isimli yapım. Gerçek yaşanmışlıklara dayanan film, dul bir babanın kritik derecede hasta olan kızının hayatını kurtarmasına destek olmak için insanları bir araya getiren kuaför Sharon Stevens'ın hikâyesini konu ediniyor.

 

Yine Kirala Satın Al Klasöründe yer alan “Wicked Little Letters” isimli yapımın oyuncuları arasında Olivia Colman, Jessie Buckley ve Anjana Vasan bulunuyor. Littlehampton adlı bir kasabada geçen film, kadınların başına gelen esrarengiz olayları anlatıyor.

 

Tivibu Film Klasörü Haziran Ayında Dopdolu

Tivibu, sinemaseverlerden tam not alan en yeni filmleri izleyicilerle buluşturuyor. Film Klasöründe bu ay, 2024 yapımı başrolde Eric Bana’nın yer aldığı “Force Of Nature: The Dry 2” dikkat çekiyor. Filmde, doğada bir inzivaya katılan 5 kadından ancak dördünün geri dönmesi üzerine kayıp beşinci kişinin federal ajanlar tarafından aranması anlatılıyor.

 

Film Klasörünün bir başka öne çıkan filmi “C’mon C’mon” ise bir süreliğine yeğenine bakmak zorunda olan bir adamın hayatına odaklanıyor. Filmin başrollerini Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann ve Woody Norman paylaşıyor.

 

Tivibu Film Klasöründe haziran ayında dikkat çeken yapımlardan biri olan “Stillwater” işlemediği bir cinayetten dolayı tutuklanan kızını kurtarmaya çalışan bir babanın hikâyesini konu ediyor. Oyuncu kadrosunda Matt Damon, Camille Cottin ve Abigail Breslin’in aralarında bulunduğu filmin yönetmenliğini Tom McCarthy üstleniyor.

 

“Smile”, haziran ayında dikkate değer başka bir yapım olarak Tivibu Film Klasöründe yer alıyor. Film, Dr. Rose Cotter’in tuhaf ve travmatik bir hastanın hikâyesine tanık olmasını anlatıyor. 2022 yapımı olan gerilim, korku türündeki filmin yönetmen ve senarist koltuğunda Parker Finn oturuyor.

 

Klasöre haziran ayında eklenen diğer filmler ise, “Ford v Ferrari”, “Little Women”“Gunpowder Milkshake”“Epic Tails” ve “Rock Dog 2: Rock Around The Park”olarak sıralanıyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR