SON DAKİKA
SPOR Cuma 06 Eylül 2024 10:03

AQUACHALLENGE'IN HEYBELİADA ETABI YARIN

Quick Sigorta ve Quick Finans'ın sponsor olarak yer alacağı 22. Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonası'nın yeni etabı, 7-8 Eylül tarihlerinde Heybeliada'da gerçekleştirilecek.

AquaChallenge'ın Heybeliada etabı yarın

Quick Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, Heybeliada Su Sporları Kulübü'nde gerçekleşecek organizasyon, su sporları tutkunları için farklı anlara sahne olacak. Cumartesi sabah 08.30'da başlayacak ilk yarış için sporcular Kaşık Adasını dönerek bitiş için Heybeliada Su Sporları Kulübü'ne gelecek.

Quick Sigorta ve Quick Finans, etkinliğin ikinci gününde önemli sponsorlar olarak yer alacak. Quick Sigorta, Su Şampiyonası erkekler 5K ve 4X400m bayrak yarışı kategorileriyle sporcuların sigorta sponsorluğunu üstlenirken, Quick Finans ise kadınlar 4X400m bayrak yarışı kategorisinin sponsorluğunu üstleniyor.

Toplamda 550 yerli ve yabancı sporcunun mücadele edeceği, Quick Sigorta ve Quick Finans yöneticilerinin de bazı etaplarında yer alacağı şampiyona, rekabetin üst seviyeye taşındığı anlara tanıklık edecek.

Etkinlik boyunca Quick Sigorta ve Quick Finans, alanda kuracakları stantlarla da katılımcılara ve ziyaretçilere ürün ve hizmetlerini tanıtma fırsatı bulacak. Sporcuların yanı sıra, izleyicilerin de organizasyona ilgi göstermesi bekleniyor.