SON DAKİKA
Mobilya - Dekorasyon Salı 11 Temmuz 2023 13:27

ANTRELER YENİDEN HAYAT BULUYOR

Enza Home koleksiyonunda yer alan özgün ve zarif dresuarlar, antre ve koridorlara iddialı bir şıklık katıyor. Farklı tarzlara hitap eden Enza Home dresuarlarla antre ve koridorlar adeta baştan yaratılıyor.

Antreler Yeniden Hayat Buluyor

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, birbirinden iddialı dresuar seçenekleriyle başta antreler olmak üzere evin her köşesine renk katıyor. Eve girerken ya da çıkarken elinizdeki anahtar, cep telefonu, çantayı koyabileceğiniz dresuarlar, çekmeceleriyle küçük depolama alanları yaratıyor. Enza Home, dresuarla boş ya da işlevsiz görünen alanlara estetik bir dokunuş yapmanın mümkün olduğunu hatırlatıyor.

Modern endüstriyel tarzı yansıtan Loreto Makyaj Masası - Dresuar, doğallığın ön planda olduğu derin dokulu yüzey kullanımı ve metal mat siyah kulplarıyla dikkat çekiyor. Yalın ama son derece şık bir tasarıma sahip Loreto Makyaj Masası - Dresuar, siyah metal ayaklarla tamamlanıyor.  Gold ve gri mat renk kombinasyonuna parke yüzey desenlerini ekleyerek akıcı bir görünüm sergileyen Dorian Makyaj Masası - Dresuar, mücevherlik ve entegre aynasıyla öne çıkıyor. Ceviz rengi ahşap yüzeyi ve mermer deseni ile ayrıcalıklı bir tasarıma sahip Giorno Makyaj Masası - Dresuar, zarif ayaklarıyla evinize zamansız bir görünüm kazandırıyor. Çekmece içlerinde kullanılan kumaş desen uygulaması ise detaylardaki şıklığı gözler önüne seriyor.