Dolar $
33
%0.16 0.05
Euro €
35.34
%0.06 0.02
Sterlin £
41.81
%-0.1 -0.04
Çeyrek Altın
4021.78
%-0.1 -3.88
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Yerel Yönetimler Cumartesi 15 Haziran 2024 17:01

ANKARA KENT KONSEYİ İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet, Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ve Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ı makamında ziyaret etti.

Ankara Kent Konseyi ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz beraberindeki yürütme kurulu üyeleri, çalışma grubu sözcüleri ve meclis başkanları ile birlikte Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ve Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap’ı makamında ziyaret etti.  Yılmaz, AKK olarak ilçelerin kalkınması için destek vermeye hazır olduklarının altını çizerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ayaş Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarete AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet katıldı. Toplantıda; Kent Konseyi’nin hangi çalışmalarda etken olduğu, ilerleyen süreçlerde ortak hangi projelerde paydaşlarla birlikte nasıl hareket edilmesi gerektiğini ve kentin gelişiminde hangi yöntem ve yolun izlenmesi gerektiğine ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayaş’a özgü değerlere, turizm ve kırsal kalkınma konularına da değinilen toplantıda, AKK Başkanı Yılmaz, “Ankara Kent Konseyi olarak Ayaş’ın kalkınması için gönüllü olarak destek vermeye hazırız. Anadolu’dan binlerce çocuğu Başkente getirmek istiyoruz” diye konuştu.

AKK heyeti, Ayaş Belediyesi ziyaretinin ardından Güdül Belediyesi’ne giderek Başkan Mehmet Doğanay’ı ziyaret etti.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR