Dolar $
32.88
%-0.08 -0.02
Euro €
35.72
%-0.34 -0.12
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4168.82
%0.31 12.54
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 21 Temmuz 2024 13:39

ANIL ŞALLIEL VE ARKADAŞLARI PROJESİNİN DÖRDÜNCÜ KONUĞU KORAY AVCI

Türkiye'deki caz müziğinin en üretken ve başarılı isimlerinden saksafon sanatçısı Anıl Şallıel, Türkiye'nin sevilen müzisyenleri ile yayımlamaya başladığı ''Anıl Şallıel ve Arkadaşları'' projesinin dördüncü çıkışını Koray Avcı ile bir araya gelerek Mevlam Birçok Dert Vermiş türküsü ile yapıyor.

Anıl Şallıel ve arkadaşları projesinin dördüncü konuğu Koray Avcı

Sakiler ile başlayan ve Dedublüman, Tuğçe Kandemir gibi isimlerle devam ederek kısa aralıklarla yayımlanan şarkıların ardından, Türkiye sahnesinin önemli ismi Koray Avcı ile ortak bir çalışmaya imza atan Anıl Şallıel, projenin müzik direktörlüğü, prodüksiyonu, düzenlemesi ve yapımını tek başına yürütüyor. 

Söz ve bestesi anonim olan Mevlam Birçok Dert Vermiş türküsünün prodüktörlüğü Anıl Şallıel imzası taşırken, mix ve mastering çalışmasını Emin Mecnunbeyli üstlendi. 

Anıl Şallıel, proje ile ilgili duygularını şu sözlerle dile getiriyor: ‘’ Mevlam Birçok Dert Vermiş gibi kült bir eseri, dinleyicilerimizin çok sevdiği değerli dostum Koray Avcı ile yorumlamak benim için büyük bir mutluluk. Kendisine bu şarkının çok yakışacağını düşündük ve gerçekten de öyle oldu. Alışılagelmiş türkü formatının dışında bu şarkıyı sizler için tekrardan yorumladık. Sakiler, Dedublüman ve Tuğçe Kandemir ile yaptığım çalışmalardan sonra sevgili Koray Avcı ile gerçekleştirdiğim Mevlam Birçok Dert Vermiş şimdi sizlerle ‘’

Anıl Şallıel ve Koray Avcı, klip çekimi için stüdyoda Emrah Özbilen yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

 

Anıl Şallıel & Koray Avcı – Mevlam Birçok Dert Vermiş, 19 Temmuz itibarıyla Warner Music Türkiye dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yayımda! 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR