Dolar $
32.94
%-0.02 -0
Euro €
35.82
%-0.23 -0.08
Sterlin £
42.43
%-0.3 -0.13
Çeyrek Altın
4141.05
%0.89 36.18
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNDEM Perşembe 25 Temmuz 2024 12:00

ALTUN: MİLLETİMİZİN VE TÜM MAZLUMLARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dezenformasyonla mücadele edip, gerçekleri tüm dünyaya duyurarak bu adil davada milletin ve tüm mazlumların sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Altun: Milletimizin ve tüm mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Ankara’da düzenlenen Türkiye İletişim Modeli Sempozyumu’nda konuştu.

Altun’un konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Artık uluslararası alanda güçlü, onurlu, dinamik, dik duran ve dışa açık bir Türkiye var. Gücünü milletinden alan, hedeflerine emin adımlarla yürüyen bir Türkiye var karşımıza. Kendi değerlerine sahip çıkan, haksızlıklar karşısında susmayan, mazlumların ve mağdurların sesi bir Türkiye var.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin desteğiyle hayata geçirdiğimiz bu vizyon, sadece ülkemizin değil tüm coğrafyamızın, tüm mazlum milletlerin umut ışığı olmuştur ve tarih sahnesinde şanlı izler bırakarak ilerlemektedir.

Güçlü, adil ve kendinden emin bu Türkiye’de istikrar ve istiklal en temel meseledir. Bu Türkiye, dünyada barışın, selametin teminatı olma noktasında tarihi bir rol üstlenmektedir. İşte tam da bu nedenle iletişimi kuvvetli, vizyoner, demokratik ve insan merkezli bir kurumsal sistem büyük bir önem taşımaktadır.

 Sayın Cumhurbaşkanımızın tevdi ettiği vazifeyle bizler Türkiye Yüzyılı’nın aynı zamanda bir iletişim yüzyılı olduğunu hem söylüyoruz hem de bu iddiamızı yaptığımız çalışmalarımızla destekliyoruz.

Bugün maalesef küresel bir adaletsizlik ortamıyla karşı karşıyayız. Dünyamız, bir adaletsizlikle malul durumda. Bu adaletsizliğin kaynağında ise açık ve net bir şekilde söylememiz gerekir ki Batılı sömürge düzeni ve bu sömürge düzenini, sistemini besleyen Batıcı iş birliği mekanizmaları var.

Türkiye, bu haksız sisteme karşı mazlumların ve mağdurların yanında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir hak ve adalet mücadelesi veriyor.

Dezenformasyonla mücadele ederek gerçekleri tüm dünyaya duyurarak bu adil davada milletimizin ve tüm mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz.

İnsan hakları ve özgürlüklerden bahseden Batı yönetimlerinin ısrarla görmezden geldiği Gazze’deki soykırım konusunda mazlumlar için hakikatin savunucusu olmayı kutsal bir görev addetmeye devam edeceğiz.

6 yıllık süreçte 300’e yakın panel, sempozyum ve konferans düzenledik. 622 basılı, kamuya açık eser 10 bin 697 hizmet içi devlet kurumlarına yönelik raporlar hazırladık.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR