Dolar $
32.64
%-0.44 -0.14
Euro €
34.98
%-0.61 -0.21
Sterlin £
41.42
%-0.62 -0.26
Çeyrek Altın
3917.05
%-0.36 -13.98
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | İŞ DÜNYASI Perşembe 13 Haziran 2024 11:15

ALTIN BOĞA ÖDÜLLERİ'NDEN AK YATIRIM'A İKİ ÖDÜL BİRDEN

Ak Yatırım, Altın Boğa Ödülleri'nde iki önemli başarıya imza attı. Sektördeki lider konumunu pekiştiren Ak Yatırım çalışanlarının kararlılığı ve müşteri odaklı yaklaşımıyla Saklama Faaliyeti kategorisinde Yerli Yatırımcı Saklama Bakiyesi Lideri ve Kurumsal Finansman İşlemleri kategorisinde Özel Sektör Borçlanma Aracı İhracına Aracılık Lideri ödüllerine layık görüldü.

Altın Boğa Ödülleri'nden Ak Yatırım'a İki Ödül Birden

Yerli yatırımcıların güvenini ve tercihini kazanan Ak Yatırım, sektördeki itibarı ve sağlam altyapısı ile dikkat çekiyor. Müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmayı görev edinen Ak Yatırım, uzman kadrosu ve yenilikçi yaklaşımıyla mükemmellik ve yenilik konusundaki kararlılığını bir kez daha kanıtladı. 

Finans sektöründeki üstün başarıları ve en iyi uygulamaları ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Altın Boğa Ödülleri, bu yıl 9. kez düzenlendi. Türkiye Sermaye Piyasası Birliği tarafından düzenlenen ödül programına, ödülü takdim almak üzere Ak Yatırım Risk Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ulak ve Ak Yatırım Kurumsal Finansmandan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kemal Atasoy katıldı.

Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, “Finans sektöründe müşteri memnuniyetini ve başarıyı öncelikli hedef olarak belirleyen Ak Yatırım olarak, bu ödüllerle bir kez daha bu misyonumuzu kanıtlamanın gururunu yaşıyoruz. Sermaye piyasalarının gelişimine katkı sağlamak ve yatırımcılarımıza doğru öneriler sunmak amacıyla çok çalışıyoruz. Ödüllerimiz, yalnızca bizim değil, aynı zamanda bu yolu birlikte yürüdüğümüz müşterilerimizin de başarısıdır. Bu ödüller, bizim için bir motivasyon ve sorumluluk kaynağıdır. Ak Yatırım olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğimize olan inancım sonsuz. Bu başarıya ulaşmamızda emeği geçen tüm Ak Yatırım ailesine teşekkür ederim” dedi.

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin (TSPB) düzenlediği Altın Boğa Ödülleri, sermaye piyasalarının gelişmesine ve bilinirliğinin artırılmasına katkıda bulunmak ve sektör profesyonellerinin başarı hikâyelerini kamuoyunda görünür kılmak amacıyla sektöre katkı sunuyor. 2015 yılından bu yana aralıksız olarak dokuz yıldır gerçekleştirilen ödül töreni, sermaye piyasası, bankacılık, kurumsal yönetim, proje finansmanı gibi alanlarda sektörün öncü şirketlerini ödüllendiriyor. Ak Yatırım’ın bu prestijli ödüllere layık görülmesi, sektördeki liderliğini ve mükemmel hizmet anlayışını bir kez daha teyit ediyor. Ak Yatırım, finans sektöründe yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR