Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
42.03
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4090.72
%1.72 68.27
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Perakende Perşembe 04 Temmuz 2024 14:01

ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARINI DEĞİŞTİREN BONVENO, MAĞAZA SAYISINI 20'YE ÇIKARDI

Metro Türkiye'nin, kalite ve güvencesini mahalle içerisinde son tüketicilere yakın noktalara taşıyan yatırımı BonVeno, ulaştığı lokasyon sayısını hızla artırmaya devam ediyor. Market ve yeme içme çözümlerini bir arada sunan yeni nesil mağazacılık girişimi BonVeno, Koşuyolu'nda açtığı mağazayla İstanbul'da 20 farklı lokasyonda müşterileri ile buluşuyor. 350 milyon TL yatırım ile BonVeno, yılsonunda ise 50 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Alışveriş Alışkanlıklarını Değiştiren BonVeno, Mağaza Sayısını 20'ye Çıkardı

Yeni nesil mağazacılık anlayışıyla, mahalle aralarında alışveriş alışkanlıklarını değiştiren BonVeno, hız kesmeden büyümeye devam ediyor. 20. mağazasının kapılarını Koşuyolu’nda açan BonVeno, yılsonunda ise market ve yeme içme çözümlerini bir arada sunarak mağazalarının sayısını 50’ye, çalışan sayısını ise 400’e çıkarmayı hedefliyor.

Mahalle aralarında farklı bir alışveriş deneyimi yaşamaya başlattıklarını belirten BonVeno Türkiye Genel Müdürü Eda Özkan, “Yeni nesil mağazacılık anlayışıyla hayata geçirdiğimiz BonVeno ile market alışverişini yeme-içme çözümleriyle birleştiriyor ve bunu müşterilerimizde yeni bir alışkanlığa dönüştürme stratejimizle hareket ediyoruz.  Yoğun geçen şehir hayatında her alışveriş ihtiyacı için farklı bir noktaya gitmek oldukça zorlayıcı olabiliyor. 2.500’den fazla ürün çeşidi sunduğumuz BonVeno ile çok çeşitli ürünlerin yer aldığı alışveriş listesinin, farklı noktalara uğramadan tek bir markette, üstelik uygun fiyatlarla bulunabilmesini mümkün hale getiriyoruz. Müşterilerimizin burada çeşit çeşit temel market ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp yeme içme çözümlerine de kolayca ulaşmasını ve böylece alışverişlerini keyifli bir molaya dönüştürmesini sağlıyoruz” dedi.

Toptancı market kimliği ile profesyonellere yönelik odağını güçlenerek sürdüren Metro Türkiye'nin kalitesini ve güvencesini arkalarına alarak hızlı bir büyüme gösterdiklerine dikkat çeken Eda Özkan, “Müşterilerimiz meyve sebze, taze et, donuk ürünler gibi temel gıda ürünlerine %100 izlenebilirlik güvencesinin yanı sıra uygun fiyatlarla ulaşıyor. Sunduğumuz ürün kalitesinin yanı sıra güleryüzlü çalışanlar ile temiz ve düzenli bir mağazada sunduğumuz keyifli alışveriş deneyimi de müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Bostancıdan Galata’ya, Tuzla’dan Beşiktaş’a, Göktürk’ten Kalamış’a kadar İstanbul’a yayılan mağazalarımızın 20’ncisini Koşuyolu’nda açtık. Sunduğumuz hizmet kalitesini mahalle aralarına hızla yaymayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda yılsonunda 50 mağaza ve 400 çalışana ulaşacağız. 5 yıl içerisindeki hedefimiz ise 1000’den fazla mağaza açmak” dedi. 

ABONE OL