SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Bankacılık Salı 18 Haziran 2024 16:04

ALBARAKA TÜRK'ÜN YATIRIM İŞLEMLERİ PLATFORMU ALBAFX TÜRKİYE VE DÜNYA PİYASALARINI TEK EKRANDA SUNUYOR

Türkiye'nin ilk ve öncü katılım bankası Albaraka Türk, yatırım platformu albaFX mobil uygulaması üzerinden şimdi yurt dışı hisse senedi ve yurt dışı fonlara ek olarak, yurt içi yatırım fonlarında da alım satım hizmeti sunmaya başladı. Yeni geliştirmemizle birlikte, yurt içi fonlarda dağılım, işlem ve valör saatleri, portföyüm üzerinden alış imkanı ve daha birçok yenilik uygulamamızda hizmet vermeye başladı.

Albaraka Türk'ün Yatırım İşlemleri Platformu albaFX Türkiye ve Dünya Piyasalarını Tek Ekranda Sunuyor

Albaraka Türk güvencesiyle yurt içi yatırım fonları ve yurt dışı yatırım fonları ve yurt dışı hisse senetleri işlemi yapan ve FX işleminin öncü platformlarından olan albaFX, katılım bankacılığı ilkelerine hassasiyet gösteren algoritmalarıyla ABD ve Avrupa borsalarından işlem yapma imkanı sunuyor. albaFX mobil uygulamasının içerisinde detaylı analiz ve görüş oluşturmasını sağlayan emirler, grafikler ve trend aksiyonları da görebilecek müşteriler, 5 gün 24 saat geniş yatırım seçeneklerini değerlendirebilecek.

 

Albaraka Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Uludağ:

 

“Müşterilerimizin finansal birikimine ve yatırım kabiliyetlerine layık bir platform geliştirmenin gururunu yaşıyoruz. Banka vizyonumuz olan ‘finansal hizmetleri en iyi müşteri deneyimiyle sunma’ anlayışımızla hızlı, kolay ve katılım bankacılığı ilkelerimize riayet eden albaFX mobil uygulaması ile yurt dışı hisse senedi, yurt dışı ve yurt içi yatırım fonlarıyla birlikte yatırım konforunu sunuyoruz. Yakın bir zamanda da hisse senetleri ve yatırım platformlarını da entegre ederek albaFX’i  tam bir yatırım portaline getireceğiz.

 

Herhangi bir aidat veya üyelik ücreti gerektirmeden Albaraka Türk müşterisi olarak işlem yapılabilecek albaFX’in içerisinde, Trading View entegrasyonuyla etkin piyasa takibi imkânı da sunuluyor.