Dolar $
32.93
%0.03 0.01
Euro €
35.38
%-0 -0
Sterlin £
41.81
%0 0
Çeyrek Altın
4031.08
%-0.34 -13.73
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Bankacılık Çarşamba 12 Haziran 2024 14:02

AKTİF BANK EKOSİSTEMİ MONEY 20/20'DEKİ YERİNİ ALDI

Türkiye'nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi Aktif Bank, Amsterdam'da düzenlenen Money 20/20 etkinliğine katılım sağladı. Aktif Bank ekosisteminde yer alan Aktif Tech, UPT ve PayNKolay iştirakleri ile dünyanın en büyük fintech fuarlarından Money 20/20'de bulunduklarını belirten Aktif Bank Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı ve Aktif Tech, UPT, PayNKolay Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mustafa Öztürk, "Finans dünyasının bir araya geldiği Money 20/20'de bankamız ve iştiraklerimiz olarak oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdik" dedi.

Aktif Bank ekosistemi Money 20/20'deki yerini aldı

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenen dünyanın en büyük fintech fuarlarından Money 20/20’ye Aktif Bank damgasını vurdu. Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi kimliğiyle hareket eden ve iştirakleri Aktif Tech, UPT ve PayNKolay ile fuardaki yerini alan Aktif Bank, uluslararası arenada boy gösteren global iş ortaklarıyla temas kurdu ve önemli deneyimler elde etti. 

 

Aktif Bank Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı ve Aktif Tech, UPT, PayNKolay Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mustafa Öztürk, “Dünyanın dört bir yanından teknoloji ve finans kuruluşlarının bir araya geldiği bu önemli etkinliğe bankamız ve iştiraklerimiz olarak katılım sağlamamız çok önemliydi. Gerçekleştirdiğimiz görüşmeler ve temasların önümüzdeki dönemde bankamıza ve iştiraklerimize yeni iş birliği fırsatları sağlayacağını düşünüyor ve bu yıl da fintech dünyasında oldukça ses getiren bir organizasyonda yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR