Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Çarşamba 07 Ağustos 2024 02:05

AKPA KİMYA, TURQUALITY DESTEK PROGRAMI'NA ALINDI!

AKPA Kimya, Türk ürünlerinin yurt dışında markalaşması ve Türk malı imajının güçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen TURQUALITY® Destek Programı'na kabul edildi!

AKPA Kimya, TURQUALITY Destek Programı'na alındı!

1997 yılında kurulan AKPA Kimya, Tekirdağ Muratlı’daki fabrikasıyla Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük üretim tesisine sahip ve birçok endüstri kolunda ara mamul olarak kullanılan Organik Peroksit, Başlatıcı, Hızlandırıcı ve Boya kurutucular üretmekte, 75’ten fazla ülkeye ihracat yapmakta ve küresel pazarda ilk beşte yer almaktadır. Ürün yelpazesini her geçen gün geliştiren, pazara yüksek kaliteli ürünler sunan AKPA Kimya, dünya çapında Türk markaları oluşturma hedefiyle yürütülen TURQUALITY® Destek Programı'na kabul edilerek dünya markası olma amacına doğru hızla ilerlemektedir.

Hedefimiz Globalde Yerel Olmak

AKPA Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kemal Darcan yaptığı açıklamada: “27 yıl önce temellerini attığımız AKPA Kimya, bugün dünyanın 75’ten fazla ülkesine ihracat yapan, kimya alanında sektörünün öncü markası konumundadır.  Yurt içinde ve yurt dışında yaptığımız yatırımlarla hem ülkemize hem de bulunduğumuz ülkelere istihdam sağlamaktayız, geliştirdiğimiz ürünlerimizle yaşamın her alanında insanların hayatlarını kolaylaştıracak ürünler üretilmesine yardımcı olmaya devam ediyoruz. TURQUALITY® Destek Programı’na kabul edilerek ülkemize olan sevgimiz ve kıymetli ülkemizin adını tüm dünyada gururla duyurmak amacıyla dünya markası olma yolunda attığımız emin adımlara bugün bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. TURQUALITY® Destek Programı’na kabul edilmemizde; kaliteli ürünlerimiz, müşteriye özel üretim yapabilmemiz, üstün hizmet anlayışımız, üst seviyede tuttuğumuz iş süreçlerimiz, dijitalleşmeye yaptığımız yatırımlar ve yenilikleri yakından takip ederek hayata geçirmemiz etkili oldu. Önümüzdeki dönemde globalde yerel olmak düşüncemizle yurt dışında daha aktif bir şekilde rol alarak dünya markası olma sürecimizi hızlandıracağız.” şeklide duygularını ifade etti.

Ülkemiz ve Dünya Adına Yapmamız Gereken Çok Şey Var

“Ülkemiz ve dünya adına yapmamız gereken çok şey olduğuna inanıyor,  markamızın daha da güçlendirilmesi, uluslararası pazarlarda olumlu Türk markası imajının oluşturulması, yerleştirilmesi ve yaygınlaştırılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Ürünlerimizle dünyadaki her bir birey için fayda sağlamaya, bilim,  teknik, eğitim, sosyal sorumluluk ve sponsorluk alanlarındaki çalışmalarımızla sürdürülebilir bir dünya yaratmak için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” şeklinde konuşan Sn. Darcan, bu zorlu yolculukta yanlarında olan değerli çalışanlarına ve tüm paydaşlarına teşekkürlerini iletti.