Dolar $
33.95
%0.21 0.07
Euro €
37.59
%0.2 0.07
Sterlin £
44.56
%-0.07 -0.03
Çeyrek Altın
4475.17
%0.44 19.55
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Salı 03 Eylül 2024 09:18

AKBANK'TAN KOBİ'LERE YENİ DİJİTAL KOLAYLIK

Akbank, küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ) için yeni bir hizmet sundu. Bu hizmetle, KOBİ'ler mevcut çeklerini Akbank Mobil üzerinden teminat çekine dönüştürebilecek ve ticari kredi kullanabilecek.

Akbank'tan KOBİ'lere yeni dijital kolaylık

Süreç dijital ortamda tamamlanırken, yeni çeklerin teminat olarak verilmesi durumunda ise fiziksel şube ziyareti gerekecek. 

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Akbank'ın KOBİ'lerin büyüme ve gelişim yolculuklarında yanlarında olmayı, onların finansal sağlığını güçlendirmeyi ve dijitalleşme süreçlerinde rehberlik etmeyi misyon edindiklerini belirtti. Sunulan yeni çözüm çerçevesinde, KOBİ'lerin tüm finansal süreçlerini dijitalleştirmeyi ve işlerini kesintisiz bir şekilde devam ettirmelerini sağlayacaklarını kaydeden Oğuz, "KOBİ'lerimizin bankamızdan alacağı tüm temel ürün ve hizmetleri dijitalleştirmeyi hedeflerken, aynı zamanda kendi iş yapış şekillerini de daha dijital hale getirebilmeleri için gerekli çözümler ve işbirlikleri sunuyoruz. Yeni hizmetimiz de KOBİ'lerin finansal yönetimlerini daha da kolaylaştırıyor. Biz, dijital dönüşümün iş dünyasında yarattığı fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek ve KOBİ'lerimizin bu fırsatlardan en üst düzeyde faydalanmasını sağlamak için buradayız." ifadelerini kullandı. 

Oğuz, KOBİ'lerin başarılı bir şekilde büyüyüp gelişmeleri, ülke ekonomisinin sağlam temeller üzerinde yükselmesi açısından kritik bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.

Oğuz, "Bu yenilikçi hizmetimizle, KOBİ'lerimize sadece bir finansal ürün sunmakla kalmıyor, aynı zamanda iş süreçlerinde daha fazla esneklik ve verimlilik sağlıyoruz" dedi.

ABONE OL