SON DAKİKA
Bankacılık Çarşamba 04 Eylül 2024 13:02

AKBANK, "ARTI PARA İLE ÖDE" DÖNEMİNİ BAŞLATTI

Akbank, müşterilerinin banka kartı alışverişlerini taksitlendirebilmelerini sağlayan "Artı Para ile Öde" dönemini başlattığını duyurdu.

Akbank, "Artı Para ile Öde" dönemini başlattı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Akbank Kart sahipleri, "Artı Para ile Öde" özelliği sayesinde yaptıkları alışverişlerin tutarını Akbank Mobil uygulaması üzerinden taksitlendirebilecek.

500 lira ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak özellik sayesinde, Akbanklılar, nakit ihtiyaçları oluştuğunda vadesiz hesaplarından yaptıkları alışverişlerde alternatif bir ödeme kolaylığına sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yasin Mengüllüoğlu, Akbank'ın yeni nesil ürün ve hizmetler geliştirmeye ve müşterilerin çözüm ortağı olmaya devam edeceğine belirtti.

Mengüllüoğlu, Akbank için yeniliğin sadece teknolojik gelişmelerle sınırlı olmadığını, aynı zamanda müşterilerin günlük hayatını kolaylaştıracak çözümleri üretmeye de önem verdiklerini kaydederek, "'Artı Para ile Öde' özelliğimizle müşterilerimizin alışveriş deneyimlerini daha esnek hale getirmeyi ve finansal ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.