Dolar $
33.73
%0.06 0.02
Euro €
37.23
%0.09 0.03
Sterlin £
43.74
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
4447.1
%-0.07 -3.05
SON DAKİKA
Turizm Pazar 18 Ağustos 2024 02:59

AİLE DOSTU TATİLİN ADRESİ

Bodrum'un büyüleyici doğasıyla iç içe bir tatil deneyimi sunan Sirene Luxury Hotel Bodrum, sunduğu özel hizmetlerle ailenizle birlikte unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlıyor. Özel plajı ve deniz manzaralı, konforlu odalarının yanı sıra, çocuklu aileler için özel olarak tasarlanmış Sirenus Çocuk Kulübü ile Sirene Luxury Hotel Bodrum, hem büyükler hem de çocuklar için keyifli bir tatil deneyimi sunuyor.

Aile dostu tatilin adresi

Sirene Luxury Hotel Bodrum, Sirenus Çocuk Kulübü ile farklı yaş gruplarındaki çocuklar için özel olarak tasarlanmış, güvenli ve keyifli bir dünya yaratıyor. Gymboree iş birliğiyle geliştirilmiş profesyonel programları ve aktiviteleri ile tatili eğlence dolu ve öğretici hale getiriyor. Farklı şehirlerdeki Gymboree üyesi aileler ise özel ayrıcalıklar ve indirimlerden faydalanabiliyor.

Sirenus Çocuk Kulübü, çeşitli sanat atölyeleri, spor aktiviteleri, mini sinema ve yaratıcı oyunlarla çocukların her gün yeni bir macera yaşamasını sağlarken sosyal ve fiziksel becerilerinin gelişmesine katkıda bulunuyor. Ayrıca Sirenus Çocuk Kulübü’nde düzenlenen çocuk ve aileler için ortak aktivitelerle aileler çocuklarıyla birlikte eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşama imkanı buluyor.

ABONE OL