Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 28 Haziran 2024 16:30

AGC YÖNETİMİ VE İCRA KURULU ÜYELERİ DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetimi ve icra kurulu üyeleri dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

AGC yönetimi ve icra kurulu üyeleri dayanışma kahvaltısında bir araya geldi

Afyon Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçilen Önder Artuk, yönetimi ve icra kurulu üyeleri için dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Bir otelde gerçekleştirilen programa; Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk, Başkan Yardımcıları; Sezer Küçükkurt, Yasin Köksal, Genel Sekreter Mahmut Emin Birliktir, Yönetim Kurulu Üyeleri M.Emin Güzbey, Ömer Elçi, İsa Kuş, Ali Osman Okşar, Faruk Kılınç, ve icra kurulunda görev alan gazeteciler katıldı.

“Birlik ve beraberlik içinde çalışan bir camia oluşturmayı hedefliyoruz”

Programın açılış konuşmasını yapan AGC Başkanı Önder Artuk, son dönemde üstlendiği sorumluluğun ağırlığını her geçen gün daha fazla hissettiğini dile getirdi.

Artuk, “Verilen sorumluluğun her geçen gün biraz daha büyüdüğünü hissediyorum. Bugünkü kahvaltımızın ana hedefi basın camiasında çalışan arkadaşlarımızın sosyoekonomik yapılarının iyileştirilmesine yönelik çabalarımızı güçlü bir şekilde ortaya koymak. Sosyoekonomik yapıyı güçlendirdikten sonra, etik değerlere uygun bir birlik ve beraberlik içinde çalışan bir camia oluşturmayı hedefliyoruz.” dedi.

“Yeni yönetim ile gelecek günlerin daha iyi olacağına olan inancım tam”

AGC Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Küçükkurt ise Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni hep birlikte kurarak bugünlere emek vererek getirdiklerini söyledi.

Küçükkurt, “Yeni oluşan yönetimimiz, çevremizde yeniden şekillenen yapı ile daha güçlü bir konumda. Gelecek günlerin daha iyi olacağına olan inancım tam. Afyonkarahisar'da mesleğimizi gururla temsil eden birçok değerli meslektaşımız var. Afyon Gazeteciler Cemiyeti'nin ileriye dönük sağlam adımlarla ilerleyeceğine olan inancımı belirtir, hepinize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR