Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 20 Temmuz 2024 18:00

AFYONKARAHİSAR ÜLKÜ OCAKLARI'NDA KADIN HAKLARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Afyonkarahisar, 19 Temmuz (Hibya) - Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından "Türkiye'de Kadın Haklarının Hukuki ve Tarihsel Süreçte Gelişimi" başlıklı seminer düzenlendi.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları'nda kadın hakları semineri düzenlendi

 Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından "Türkiye'de Kadın Haklarının Hukuki ve Tarihsel Süreçte Gelişimi" başlıklı seminer düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Av.Nesrin Çelikbilek’in yaptığı sunumda Asya Hun Devleti’nden Türkiye Cumhuriyeti’ne kadar tüm Türk devletlerinde kadınların üstlendikleri roller konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. Sunumda, kadına şiddetin önlenmesi üzerinde de duruldu.

Seminerin ardından Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından misafirlere aşure ikram edildi.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, “Biz Türk Milleti’nin ilini, töresini yaşatmaya ant içtik. Her ne kadar erkekler egemen gibi görünse de kadınların başımızın tacı olduğunu biliyoruz. 10 bin yıllık tarihimizde kadınların yönetimde söz sahibi olduğunu görüyoruz. Bu bilgileri genç arkadaşlarımızla paylaşmak istedik. Bu vesileyle Sayın Nesrin Çelikbilek’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

ABONE OL