Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Teknoloji Cuma 28 Haziran 2024 09:38

ACER VERO VE PREDATOR OYUN CİHAZLARI, 2024 RED DOT TASARIM ÖDÜLÜ'NÜN SAHİBİ OLDU

Red Dot Tasarım Ödülleri'ne layık görülen Acer modelleri arasında dizüstü bilgisayar, bilgisayar, bağlantı ve diğer çevre dostu ürünlerin yanı sıra yeni SpatialLabs Eyes Stereo Kamera da yer alıyor

Acer Vero ve Predator Oyun Cihazları, 2024 Red Dot Tasarım Ödülü'nün Sahibi Oldu

Bu yıl Acer ve Predator oyun cihazları, dünya genelinde en prestijli tasarım ödüllerinden biri olarak bilinen Red Dot Tasarım Ödülleri’nde bu yıl ürün tasarımındaki yenilikler nedeniyle toplamda 14 ödüle layık görüldü. Acer’ın Predator markasına ait yüksek performanslı oyun dizüstü bilgisayarları, gelişmiş Wi-Fi 7 ve 5G router’lar ve kendin yap (DIY) dostu Predator Orion X masaüstü bilgisayarı Red Dot tarafından ödüllendirildi. Yarışma kapsamında Acer’ın çevre dostu Vero serisi, karbon nötr Aspire Vero 16 dizüstü bilgisayarı, iki monitörü ve cıva içermeyen Vero PL3510ATV akıllı projektörüyle global tasarım uzmanlarını etkilemeye devam ederken, devrim niteliğindeki Acer SpatialLabs™ Eyes Stereo Kamera ve Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition dizüstü bilgisayar, 14 ve 16 inç Swift Go dizüstü bilgisayarlar ve Acer Revo Box mini-PC de Red Dot Tasarım Ödülleri’ne layık görüldü.

 

Tasarım kalitesinin en çok arzulanan göstergelerinden biri olan Red Dot Ödülü yarışması, tasarımcıların ve şirketlerin yaratıcılıklarını çalışmalarında ifade ediş biçimlerine odaklanıyor. Acer’ın pek çok prestijli tasarım ödülü kazanmadaki sürekli başarısıyla göz dolduran galibiyet listesi, markanın geniş portföyü boyunca üst düzey tasarım ve performans sunma yeteneğini ortaya koyuyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR