Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Haber Merkezi | SPOR Pazartesi 24 Haziran 2024 13:34

ABDİ İBRAHİM'İN ANA SPONSORU OLDUĞU REKORTMEN MİLLİ YÜZÜCÜ EMRE SAKCI'DAN, TÜRKİYE'NİN İLK AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU!

Abdi İbrahim'in ana sponsorluğunu üstlendiği rekortmen milli yüzücü Emre Sakcı, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Avrupa Yüzme Şampiyonası'nda tarihi bir başarıya imza atarak 50 metre kurbağalama stilinde Türkiye'nin ilk Avrupa birincisi oldu.

Abdi İbrahim'in ana sponsoru olduğu rekortmen milli yüzücü Emre Sakcı'dan, Türkiye'nin ilk Avrupa Şampiyonluğu!

TÜRKİYE’NİN iyileştiren gücü Abdi İbrahim’in ana sponsorluğunu üstlendiği rekortmen milli yüzücü Emre Sakcı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Avrupa Yüzme Şampiyonası’ndaAltın madalya kazandı. Emre Sakcı 50 metre kurbağalama stilinde 26.92’lik derecesiyle Avrupa birincisi oldu. 

 

Sakcı Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil etmekten gurur duyduğunu ifade ederek, “Bu madalyayı tüm Türkiye’ye armağan ediyorum. Bana bu yolculukta güç veren aileme, hocalarıma ve sponsorluk desteği için Abdi İbrahim’e çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Abdi İbrahim İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Dr. M. Oğuzcan Bülbül de şunları söyledi: “Türk ilaç sektörünün 22 yıldır kesintisiz lideri olarak, sağlık ve spor alanında yürüttüğümüz toplumsal yatırım programlarımız çerçevesinde, milli yüzücülerimize sponsorluk desteği veriyoruz. Onlar da elde ettikleri muazzam başarılarla geleceğin şampiyonu genç sporculara ilham veriyorlar ve Türkiye’yi uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil ediyorlar. Abdi İbrahim olarak, yeni sporcuların yetişmesine destek olacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR