Dolar $
32.89
%0.17 0.05
Euro €
35.29
%0.47 0.16
Sterlin £
41.65
%0.16 0.06
Çeyrek Altın
4027.59
%0.35 13.91
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | SPOR Çarşamba 19 Haziran 2024 13:48

A MİLLİ TAKIM'IN AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI HEYECANI TV+'LA ZORLU PSM'DE YAŞANACAK

Turkcell'in ana sponsorluğunu üstlendiği A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki grup maçları, Türkiye'nin süper içerik platformu TV+'la dev ekranda yaşanacak. Zorlu PSM Vestel Amfi'de yapılacak etkinlikte konuklar, fizy ile DJ performansı, sürpriz hediyeler ve çok özel etkinliklerle, milli heyecanı ve futbol coşkusunu doyasıya yaşayacak

A Milli Takım'ın Avrupa Futbol  Şampiyonası heyecanı TV+'la Zorlu  PSM'de yaşanacak

Turkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği A Milli Futbol Takımı’nın, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 18 – 22 ve 26 Haziran’da oynayacağı grup maçları, Zorlu PSM Vestel Amfi’de, Türkiye’nin süper içerik platformu TV+ ile dev ekranda canlı yayınlanacak. 

 

Konuklar, tüm Türkiye’nin tek yürek olacağı bu heyecanı birlikte yaşayıp Milli Takım’a destek verirken, Turkcell ayrıcalıkları ile çok eğlenceli bir etkinliğin keyfini çıkaracak. 

 

Milli heyecana özel DJ performansı, binlerce hediye ve çok daha fazlası

fizy DJ setup ile Milli Takım’a özel “11 Delikanlı” şarkısının da dahil olduğu maça özel bir playlist, yayın öncesi, devre arası ve maç sonrası futbol coşkusuna eşlik edecek. Şanslı konuklara TV+ Premium, fizy, gaming, Lifebox paket kodu dağıtılırken, Lifebox ile fotoğraf çekim alanı kurulacak. Bunun yanı sıra etkinlik alanında görev alacak Lifebox logolu fotoğrafçılar tarafından, hatıra fotoğrafı çekimi yapılacak. 

Her maça özel 20 adet Milli Takım forması hediyesinin yanı sıra, alandaki konuklara verilecek milli takım şapkaları, 11 delikanlı mini topu ve tişörtlerle coşkunun rengi kırmızı-beyaz olacak. 

 

İlk randevu 18 Haziran saat 19.00’da

Sürpriz hediyeler, çok renkli etkinlikler ve daha pek çok Turkcell ayrıcalığı, A Milli Takım’ın zaferine tanıklık etmeye gelen konuklara unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Türkiye, F Grubu’nda ilk maçını 18 Haziran Salı akşamı saat 19.00’da Gürcistan’a karşı oynayacak. İkinci maçımızda 22 Haziran’da Portekiz’le yine saat 19:00’da karşılaşırken grubumuzdaki son maçta ise Çekya ile 26 Haziran, saat 22:00’de sahaya çıkacağız. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR