Dolar $
33.04
%0.26 0.08
Euro €
35.77
%-0.11 -0.04
Sterlin £
42.5
%0.17 0.07
Çeyrek Altın
4120.71
%-0.58 -23.87
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Pazartesi 29 Temmuz 2024 12:39

7 KOLTUKLU CHERY TIGGO 8 PRO MAX TEKNOLOJİ DENEYİMİNİ ZİRVEYE TAŞIYOR!

Çin'in önde gelen otomotiv üreticilerinden Chery'nin 7 kişilik büyük SUV modeli TIGGO 8 Pro Max kullanıcılarına sunduğu üst düzey teknoloji ile güvenlik, konfor ve akıllı sürüş deneyimi vadediyor. TIGGO 8 Pro Max'ın kabininde ilk olarak bir çift 24,6 inç büyüklüğündeki LCD ekran anında dikkat çekiyor. Bu yüksek çözünürlüklü ekran konsepti kullanıcılara kapsamlı ve sezgisel sürüş verisi sunuyor. Ayrıca TIGGO 8 Pro Max'ın kabini çift bölgeli otomatik klima sistemi ve kablosuz telefon şarjı ile donatılıyor. Bu da Chery'nin yolcu konforuna vermiş olduğu önemin altını çiziyor. Bununla birlikte TIGGO 8 Pro Max, eller serbest elektrikli bagaj kapağı ve otomatik kararan dikiz aynası gibi özelliklerle sürüş deneyimini daha da ileriye taşıyor. Tüm bu özellikler sadece kullanım kolaylığı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda premium algısını da destekliyor.

7 Koltuklu Chery TIGGO 8 Pro Max Teknoloji Deneyimini Zirveye Taşıyor!
Hızla değişen ve gelişen günümüz teknoloji çağında, otomobiller artık sadece ulaşım aracı olmanın ötesine geçerek akıllı birer yol arkadaşına dönüşüyor. Bu kapsamda, dış tasarım ve performansıyla büyük beğeni toplayan Chery TIGGO 8 Pro Max, ileri teknoloji ve insan odaklı tasarımı akıllı kokpitine entegre ederek kullanıcılara tamamen yeni bir akıllı sürüş deneyimi sunuyor.

Üst düzey teknoloji ile keyifli ve konforlu yolculuk

TIGGO 8 Pro Max'ın büyüleyici kokpitinde kullanıcıları karşılayan 24,6 inç büyüklüğündeki çift LCD ekran, aracın içine adım atar atmaz ilk olarak dikkat çekiyor. Yüksek çözünürlüklü bu ekran, kullanıcısına gelişmiş ve sezgisel bir sürüş verisi sunuyor. Ayrıca 8 hoparlörlü ses sistemi, yolculara tiyatro seviyesinde ses deneyimi sunarak yolculuğu daha da keyifli hale getiriyor. Diğer taraftan TIGGO 8 Pro Max'ın kokpit tasarımı tüm yolcuların konforunu ön planda tutuyor. Örneğin modelde yer alan çift bölgeli otomatik klima sistemi, kabin içindeki her bir yolcunun konfor gereksinimini karşılamak üzere titizlikle tasarlandı. Bu sistemle birlikte kabin sıcaklığı, kavurucu yaz günlerinde veya soğuk kış günlerinde hızlı bir şekilde ideal ortam ısısını optimum seviyede ayarlayarak maksimum konfor sağlıyor. Elektrikli sürücü ve ön koltukları ısıtma dışında soğutma özelliğiyle de her türlü hava koşulunda optimum konfor sunuyor. Bununla birlikte elektronik vites seçici tasarımı kullanım kolaylığı sağlarken, aynı zamanda kabine modern ve teknolojik bir görünüm de kazandırıyor., İçerideki teknolojiyi destekleyen kablosuz şarj işlevi, telefonların rahatlıkla şarj olmasını ve cihazların açık kalmasını sağlarken kullanıcıların tüm yolculuk süresi boyunca telefonlarını kullanmalarına yardımcı oluyor.

Ayrıca TIGGO 8 Pro Max, sahip olduğu eller serbest elektrikli bagaj kapağı ile eşya yükleme ve boşaltmayı kolaylaştırıyor ve kullanım konforunu artırıyor. Otomatik kararan dikiz aynası ise sürüş anında daha net bir görüş sağlarken, ses yalıtımlı camlar araç içi sessizliği ve konforu daha da ileriye taşıyor. Bunun dışında TIGGO 8 Pro Max sahip olduğu çevrimdışı akıllı sesli asistan işlevi özelliğiyle kullanıcılara verimli ve kullanışlı bir insan-makine deneyimi sağlıyor. TIGGO 8 Pro Max aynı zamanda Gelişmiş Sürüş Destek Sistemi (ADAS) ile donatıldı. Bu sistemin entegrasyonu sadece sürüş rahatlığını önemli ölçüde artırmakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara tamamen yeni bir akıllı sürüş deneyimi sunuyor. Sistem, karmaşık sürüş koşullarını basitleştirerek yolculuğu daha rahat ve keyifli hale getiriyor. Ayrıca, seyahat deneyiminde devrim yaratarak kullanıcılara güvenli ve akıllı bir sürüş ortamı yaratmak için ileri teknolojiyi kullanıyor. Chery TIGGO 8 Pro Max'ın akıllı kokpiti, modern otomotiv teknolojisi ile insan odaklı tasarımı bir araya getiriyor. İster HD ekranların ileri teknoloji hissi, ister konforlu bir deneyim için yenilikçi özellikler olsun, Chery TIGGO 8 Pro Max sürücü ve beraberindeki yolcular için hem akıllı hem de konforlu bir yolculuk deneyimi sağlıyor. Chery’nin 7 kişilik büyük SUV modeli olan TIGGO 8 Pro Max'ı seçmek, her yolculuğu kolay ve keyifli bir deneyime dönüştürüp sofistike hale getiriyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR