SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
Otomotiv Pazartesi 28 Ekim 2024 14:24

4X4 ELEKTRİKLİ MG ZAMANI

MG, Türkiye'de güvenli, premium ve yenilikçi modelleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Marka, MG Ready Programı kapsamında üstün performans sunan, dört tekerlekten çekiş sistemine sahip elektrikli MG4 XPOWER ve Marvel R Performance modelleri için çok avantajlı satın alım koşullarını devreye aldı. Kullanıcılar, teslime hazır ve plakalı MG4 XPOWER modeline 1 milyon 990 bin TL, Marvel R Performance modeline ise 2 milyon 990 bin TL'lik çok özel fiyatlarla sahip olabiliyor. MG, ileri teknoloji ürünü iki güçlü modeli için de avantajlı fiyatlara ek; ticari müşterilere 700 bin TL 12 ay vadeli ve yüzde 1.99 faizli kredi imkanı sunuyor. Ticari kredi avantajından faydalanmayan bireysel müşteriler için ise MG4 XPOWER modeline özel 300.000 TL 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkânı bulunuyor.

4X4 Elektrikli MG Zamanı

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği MG markası, MG Ready Programı kapsamında, üstün performans sunan, dört tekerlekten çekişli, %100 elektrikli, teslime hazır ve plakalı MG modelleri için benzersiz satış koşullarını devreye aldı. Program kapsamında, MG4 XPOWER modeli 1 milyon 990 bin TL, Marvel R Performance modeli ise 2 milyon 990 bin TL’lik avantajlı fiyatlarla MG yetkili satıcılarında sahiplerine kavuşmayı bekliyor. Menzil verimliliği ve performans açısından öne çıkan her iki modelde de ticari müşterilere 700 bin TL 12 ay vadeli ve yüzde 1.99 faizli kredi imkânı sunuluyor. Ticari kredi imkanından faydalanmayan bireysel müşteriler ise MG4 XPOWER modeline 300.000 TL 12 ay yüzde 0 faizli kredi avantajı ile sahip olabiliyor. Geniş yetkili satıcı ve servis ağıyla hızlı çözümler sunan MG markası, MG Ready Programı kapsamında teslime hazır plakalı MG modellerine hemen sahip olma ayrıcalığı tanıyor.

MG4 XPOWER performansıyla büyülüyor!

Doğuştan elektrikli MG4, %100 elektrikli platformu ile rakiplerinden ayrılıyor. Platformun bir avantajı olarak batarya, konumu itibarıyla otomobilde yüzde 50-50 gibi mükemmel bir ağırlık dağılımı oluşturuyor. 4 tekerlekten çekişli sürüş sistemi sayesinde üstün bir yol tutuşa imkân tanıyan MG4 XPOWER, 435 PS güç üreterek sürüş deneyimini en üst seviyeye taşıyor. Boyutları itibarıyla geniş ve konforlu bir model olarak dikkat çeken MG4 XPOWER, üstün performansı sürüş konforu ile birleştiriyor. Donanım özellikleri ve güvenlik bakımından çok gelişmiş iddialı model, MG Pilot Teknolojik Sürüş Destek Sistemi’ne dahil sürüş asistanları ile sürüş konforu ve güvenliğini artırıyor.

Çift motorlu olarak yollara çıkan MG4 XPOWER, 320 kW (435 PS) güç ve 600 Nm tork üretirken 0-100 km/s hızlanmasını 3.8 saniye gibi üstün bir sürede tamamlıyor. Model ayrıca aerodinamik tasarımı sayesinde rüzgâr direncini düşürerek hem uzun menzil hem iyi bir performans sunuyor. MG4 XPOWER’ın sahip olduğu 140 kW DC şarj kapasitesi ile batarya doluluk oranı yalnızca 26 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e çıkıyor. 

Geniş, güçlü ve %100 elektrikli Marvel R!

Boyutları ve premium donanım özellikleriyle segmentinde öne çıkan Marvel R Performance’ın, ikisi arkada, biri önde yer alan üç motoru 212 kW (288 PS) kombine güç üreterek performans beklentilerini iyi bir şekilde karşılıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılan Marvel R Performance, 0-100 km/s hızlanmasını yalnızca 4.9 saniyede tamamlıyor. WLTP’ye göre 370 km menzil sunan Marvel R Performance, MG Pilot Teknolojik Sürüş Destek Sistemi ile sürüş güvenliği ve konforunu üst seviyeye taşıyor. Marvel R Performance’ta hafızalı sürücü koltuğu ve yan aynalar, Bader Napa deri koltuklar, ısıtma ve havalandırma fonksiyonlu ön koltuklar, sanal pedallı elektrikli bagaj kapağı, 9 hoparlörlü BOSE ses sistemi, ambiyans aydınlatma ve panoramik cam tavan gibi premium donanım özellikleri standart olarak sunuluyor. 

ABONE OL
sabancı detay
dacia otomotiv