Dolar $
33.93
%0.19 0.06
Euro €
37.94
%0.4 0.15
Sterlin £
44.65
%0.46 0.2
Çeyrek Altın
4508.49
%-0.19 -8.6
SON DAKİKA
GÜNCEL Perşembe 22 Ağustos 2024 02:48

32. İNSAN ODAĞINDA YÖNETİM KONGRESİ

PERYÖN'ün (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) bu yıl 32'ncisini düzenleyeceği İnsan Odağında Yönetim Kongresi, 'PİT Stop' temasıyla, 5-6 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

32. İnsan Odağında Yönetim Kongresi

“Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma hayatına liderlik etmek’ vizyonuyla 50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren PERYÖN’ün (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) düzenlediği ‘32. İnsan Odağında Yönetim Kongresi’ için geri sayım başladı. Bu yıl 5-6 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenecek kongrenin ana teması; ‘Psikoloji’, ‘İnsan’ ve ‘Teknoloji’ alt başlıklarını işaret eden şekilde ‘PİT Stop’ olarak belirlendi.

Kongrede iki gün boyunca bugünün ve geleceğin iş dünyasının ve insan kaynaklarının en önemli başlıkları, alanında uzman konuşmacıların konuk olduğu oturumlarla ele alınacak.

Sürdürülebilirlik ve HRTech Sahneleri

Avrupa’nın alanında en büyük organizasyonu olan İnsan Odağında Yönetim Kongresi’ne Türkiye’den pek çok uzman ismin yanı sıra yabancı konuşmacılar da katılacak. 

Merakla beklenen kongre programında ayrıca, ilk gün kapsayıcılık, çeşitlilik, eşitlik, çevresel sürdürülebilirlik gibi konuların işleneceği Sürdürülebilirlik Sahnesi ve ikinci gün ise İK teknolojileri alanındaki son gelişmelerin paylaşılacağı HRTech Sahnesi yer alacak. Kongrede aynı zamanda iki gün boyunca İK alanında ürün, hizmet üreten veya iyi uygulamalar geliştiren firmaların standları ile yer alacakları fuar alanı da katılımcıları ağırlayacak.

PERYÖN Başkanı Firuzbay: ‘PİT Stop’ta yenilenmek için buluşalım’

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Taşcı Firuzbay, kongreyle ilgili şu açıklamada bulundu:

“Bu yıl 32’ncisini gerçekleştireceğimiz kongremiz yine İK profesyonellerinin, çalışma yaşamının tüm paydaşlarının ve liderlerin bir araya geldiği yılın en büyük buluşması olacak. Geçen yıl 1500’ü aşkın katılımcının yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiğimiz kongremizde bu yıl çalışma hayatının ve İK’nın en önemli başlıkları arasında yer alan ‘Psikoloji’, ‘İnsan’ ve ‘Teknoloji’ye odaklanacağız. İş dünyasının kıyasıya bir yarışa benzeyen yapısı içerisinde İK ekipleri bugün kurumlarında giderek daha da kuvvetlenen bir stratejik yönetim liderliği rolüne sahipler. ‘PİT Stop’ ana temamızla hem bunun altını çiziyor hem de tüm katılımcıları yenilenmek, birlikte gelişmek, ilham almak üzere ‘PİT Stop’ta buluşmaya davet ediyoruz.”

6 Eylül’e kadar erken kayıt avantajı

İki gün boyunca insan kaynağı yönetiminin ve çalışma hayatının en öncelikli gündemlerinin konuşulacağı kongrede; kapsayıcılık, sürdürülebilirlik, çeşitlilik, çalışan bağlılığı, insan odaklılık, dijitalleşme, yapay zekâ, etik, yeni çalışma trendleri, ücret yönetimi, ekonomik gelişmeler, yetenekleri elde tutmak ve bu gibi daha pek çok başlıktaki iyi uygulamalar konuşulacak.

Ufuk açan konuşmacılar, heyecan verici başlıklar ve sürprizler eşliğinde gerçekleşecek kongre; Ana Sponsorlar Garanti BBVA, Kariyer.net, Pluxee; Platin Sponsorlar HanSpaces, Mechsoft; Gold Sponsor Meditopia; Sürdürülebilirlik Sahnesi Ana Sponsoru Borusan Holding, HRTech Sahnesi Ana Sponsoru EnerjiSa Enerji, HRTech Sponsorları Bilin Yazılım, Mechsoft, One New One ve Vidobu’nun destekleri ile gerçekleştiriliyor.