Dolar $
32.84
%-0.03 -0.01
Euro €
35.66
%0.02 0
Sterlin £
42.45
%-0.02 -0.01
Çeyrek Altın
4197.16
%0.43 17.87
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | SEKTÖRLER Salı 23 Temmuz 2024 11:00

3. GÜVENİLİR ÜRÜN ZİRVESİ ÜLKE MASALARI TOPLANTILARI BAŞVURULARI AÇILDI

3. Güvenilir Ürün Zirvesi kapsamında gerçekleştirilecek Ülke Masaları Toplantıları için ücretsiz başvurular açıldı.

3. Güvenilir Ürün Zirvesi Ülke Masaları Toplantıları başvuruları açıldı

3. Güvenilir Ürün Zirvesi kapsamında gerçekleştirilecek ülke masalarında 12 ülkenin ticaret müşavirleri ile bir araya gelecek katılımcılar yabancı pazara girmek ve ticaretini geliştirmek için ipuçları alacak

Güvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK’ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında gerçekleştirilen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül törenleri ile gıda ve tarım sektöründe önemli fayda yaratmak hedefleniyor. 3.’sü 8 Ekim’de Crowne Plaza İstanbul Florya’da gerçekleştirilecek zirvede bu yılın teması ‘Türkiye’nin Kahramanları’ olarak belirlendi.

Gıda ve tarım sektörünün en kapsamlı etkinliği olarak görülen Güvenilir Ürün Zirvesi, eş zamanlı etkinliklere ev sahipliği yaparak katılımcılara önemli fırsatlar sunuyor. Bu etkinliklerden birisi olan ‘Ülke Masaları Toplantıları’nda 12 ülkenin ticaret müşavirleri ile bir araya gelecek olan üreticiler yabancı pazara girmek ve ticaretini geliştirmek için ipuçları alacak.

Önceki yıllarda katılımcılardan tam not alan Ülke Masaları Toplantılarında bu yıl ABD, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Çin, İtalya, KKTC, Mısır, Afrika, Azerbaycan, Özbekistan ve Romanya özelinde toplantılar yapılacak. Bu toplantılarda ticaret müşavirleri başta olmak üzere ülkelerle ilgili uzmanlıkları bulunan isimler tarafından ülke sunumları yapılarak pazarın avantaj ve dezavantajları anlatılacak.

Kontejyan ile sınırlı toplantılara ücretsiz katılım için www.guvenilirurunplatformu.com.tr den başvuru yapılabiliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR