SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Cuma 11 Ekim 2024 02:55

23. KİŞİSEL SERGİSİ ART NOVA SANAT FUARI'NDA

Selda İnci'nin merak ile beklenen 23. Kişisel sergisi ,"Aşk Olsun "Art-Nova Sanat Fuarında ,17-20 Ekim 2024 tarihleri arasında , Ato Congresium'da "Galeri İdil"stant'ında sanat severler ile buluşacak..

23. kişisel sergisi Art Nova Sanat Fuarı'nda

Suluboya, yağlıboya ve akrilik tekniklerini kullanarak, her sergisinde tuvaline içindeki duygularını anlatan sanatçı, bu sergisinde de Yaradana olan derin ve sonsuz aşkını    tasvir etti.

Selda İnci, 23.Kişisel sergisi için çok heyecanlı olduğunu ,bu sergide  tüm sanatseverlerle buluşmak istediğini ,herkesi  “Art -Nova Fuarı Galeri İdil” stant'ına beklediğini dile getirdi.

Sanatçı bir röportajında, “Sevincimi, tasamı, tüm düşüncelerimi, insanlığın ve dünyanın hallerini, doğayı, mistik duygularımı Allah’ın en güzel mucizeleri olarak gördüğüm, çiçekleri, kelebekleri, şifalı bitkileri, karmakarışık ve hep değişebilen duyguları, düşünceleri, fikirleri, yaratana olan derin aşkımı resmediyorum” diyerek duygularını ifade etmiştir.

Resimlerine imza atmayan, imza yerine Allah’ın akıl almaz mucizelerinden gördüğü Parmak İzi'ni basan Selda İnci 'nin resim sloganı ise "Benim İmzam Parmak İzim "dir...