Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Perakende Pazar 16 Haziran 2024 17:01

2075'E İMZA ATAN İTALYAN TASARIMI: WELDER

Geleceğe atılan cesur adımların izlerini taşıyan Welder, saat tutkunlarını yeni bir yolculuğa davet ediyor. İtalyan tasarımının zarafetiyle harmanlanan marka, özgün ve çarpıcı tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

2075'e İmza Atan İtalyan Tasarımı: Welder

Saat meraklılarının gözdesi haline gelen Welder, fotokromik camları ve cesur detaylarıyla benzersiz bir tarz sunuyor. Renk değiştiren camları, ters butonları ve "2075’ten beri" ibaresi gibi markanın imzası haline gelen özellikler, Welder saatlerini diğerlerinden ayıran unsurlar olarak öne çıkıyor.

 

Tasarımlarının tamamında farklı bir hikâye anlatan Welder, cesur ve özgün tarzıyla dikkat çekiyor. Her bir saatin metrelerce öteden tanınması ve vitrinlerde unutulmaz bir iz bırakması, markanın benzersizliğini vurguluyor. Online mağazası ile dünyanın her yerinde saat tutkunlarıyla buluşan Welder, kendi tarzlarına sadık kalan ve trendleri belirleyen saat tutkunlarının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

 

Zamanın Ötesinde: Welder Saatlerinin Cesur Dünyası

2023 yılında gerçekleştirilen lansmanlarla koleksiyonunu genişleten Welder, cesaret, hız ve sanatı bir araya getirerek iletişimini güçlendiriyor. İkonik koleksiyonu Moody ile fotokromik camların saat sektörüyle buluşmasını sağlayan Welder, yenilikçi adımlarla yüzlerce yıllık saat estetiğini yeniden tanımlıyor. 

 

İnce kasalar, karanlıkta parlayan kayışlar gibi ileri teknoloji özelliklerini bünyesinde barındıran marka, son dönemlerde Spark koleksiyonu ile sportif kombinlere ve yaz gecelerine eşlik ediyor. Özellikle Spark’ın ışıklı kadranları, gece modunu tek dokunuşla aktive edebilme özelliğiyle dikkat çekiyor, gecenin hâkimi olmayı sağlıyor.

 

Son lansmanlarında ise Welder, prestij koleksiyonu olan W75 ile saat tutkunlarını etkilemeyi başarıyor. Her bir model kendine özgü özellikleriyle dikkat çekerken, otomatik makine, tonneau kasalar ve çarpıcı iskelet kadranları W75'i, Welder'in en hız tutkunu üyesi haline getiriyor. Markanın iletişiminde cesaret, hız ve sanat ekseni ön planda tutulurken, kullanıcılara kendilerini ifade etmeleri ve cesur olmaları konusunda ilham veriliyor.

 

ABONE OL